Kui kaua püsib abielus romantika?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Abielupaaridega tehtud küsitluse järgi hakkab romantika suhtest kaduma veidi rohkem kui aasta möödumisel laulatusest.

BetterBathroomsi küsitluse järgi, milles osales 2000 paari, kestab mesinädalate periood keskmises abielus kuni 14 kuud, vahendas Geniusbeauty. Kui liit on püsinud veidi üle aasta, hakkavad kaasad üksteisele järjest vähem armastust avaldama.

Naised pidavat kodus enese eest hoolitsemisele järjest vähem tähelepanu pöörama ning ka mehed mõtlevad vähem enda väljanägemisele – kas siis unustavad habet ajada või jätavad tulettruumist väljudes ukse avatuks. Pärast pöördepunkti kiputakse järjest enam vaidlema nii pereplaanide, rahakulutamise, erinevate tööde tegemise ja lohakate harjumuste pärast.

BetterBathroomsi eestkõneleja kasutas võimalust, et abielupaaridele meelde tuletada, et mesinädalate perioodile järgnev etapp võib tugevaks suhteks veelgi paremaid võimalusi luua. Kasvav mugavus ja intiimsus peaksid kompenseerima esialgse vaimustuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles