Miks ei tohiks vihasena magama minna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Paarid ikka nääklevad ja väikesed lahkhelid on täiesti normaalsed, aga asi läheb hullemaks, kui väikesest tülist kasvab suur probleem. Sellegi poolest ei tasu vihasena magama minna. 

Kui te olete üks nendest paaridest, kellel ei ole kombeks asju kohe lahendada, siis te õõnestate sellega tahtmatult ja teadmatult oma tervet suhet, vahendab BoldSky. Eriti siis, kui teil on harjumus vihasena magama minna, sest see rikub teie elu ja partneri oma ka. Miks?

Esiteks ei saa kumbki teist normaalselt ja rahulikult magada, kui te olete just tülitsenud. Isegi, kui te uinute, siis alateadvuses mõtlete tülile edasi ja võite seda isegi unes näha. Kui paar vaidleb õhtul laste silme all, siis võivad ka nemad kannatada unetuse ja ebakindluse käes.

Kõige hullem on see, et te ilmselt tülitsete hommikul edasi, kui te ei lahenda oma probleeme eelmisel õhtul. Mitmete uuringute tulemusel on selgunud, et paaridel, kes tülitsevad õhtuti enne magamaminekut, on suhtes rohkem probleeme kui teistel.

Lisaks rikub õhtune tülitsemine sensuaalsuse ja suuremas plaanis väikesed tülid niikuinii ei loe. Nii et tasub enne ööd oma erimeelsused ära lahendada, et mõlemad saaksid korralikult magada ja tüli unustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles