Seitse põhjust, miks meik terve päev peal ei püsi

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui sa oled üks neist naistest, kelle meik kella kaheks päeval on ära kulunud, siis sa võiksid seda lugeda. Cosmopolitani vahendusel toome teieni seitse põhjust, miks su meik terve päev peal ei püsi. 

  1. Sa katsud oma nägu. Sa oled ilmselt kursis, et juuste katsumine teeb need kiiremini rasuseks. Näoga on samamoodi, mustad käed levitavad baktereid, mis omakord lisaks meigi kulumisele, tekitavad aknet.
  2. Sa ei kuivata oma nahka. Põhiline põhjus, miks meik ära kulub on sellepärast, et nägu on liiga rasune. Selle asemel, et uus kiht meiki peale kanda, peaksid hoopis rasu salvrätiga ära kuivatama.
  3. Sa kasutad liiga palju erinevaid tooteid. Hommikuti peale niisutavat kreemi võiks nahk vähemalt viis minutit kuivada enne, kui sa hakkad peale kandma jumestuskreemi. See on vajalik selle jaoks, et kreem jõuaks nahka imenduda, vastasel korral on sul kella kolmeks kindlasti meik maha kulunud.
  4. Sa kasutad valet jumestuskreemi. Proovi erinevaid jumestuskreeme, kui üks neist püsib peal ainult kella kaheni päeval, siis ilmselgelt ei ole see sulle sobiv.
  5. Sa ei kasuta meigialuskreemi. See aitab meigil terve päev peal püsida.
  6. Sa ei kasuta lõpetuseks kinnitavat spreid. Hea sprei kinnitab meigi ja see püsib terve päev peal. Seda ei pea kasutama iga päev aga, kui sa tead, et sind ootab ees tavalisest pikem päev, siis oleks mõistlik hommikul meik spreiga kinnitada.
  7. Sa ei kasuta puudrit. Kui sa tahad, et su jumestuskreem terve päev peal püsiks, siis kasuta puudrit, vastasel korral kulub jumestuskreem päeva jooksul kindlasti maha. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles