Seitse viga, mida naised voodis teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Selleks, et magamistoas kõik hästi läheks, mängivad rolli mitmed asjaolud. Puhas füüsiline meeldimine ei ole piisav. Partnerid võiksid teada põhilisi asju, mis teisele meeldivad või ei meeldi, mis teevad teise õnnelikuks ja mis kaaslast ärritavad. 

Hea seksielu nõuab keskendumist ja pühendumist. See tähendab seda, et sa pöörad oma kaaslasele sama palju tähelepanu nagu tema sulle, vahendab BoldSky. Kui üks teist ei ole mõtetega asja juures on sellest kohe aru saada, see rikub romantilise õhkkonna ja võib kaaslast ärritada. Siin on mõned vead, mida naised voodis teevad.

  1. Kui naine ootab, et mees teeks ära kõik raske töö. Tähendab, kui naine lihtsalt lebab, silmad kinni ja ei tee mitte midagi muud, siis see võib kaaslast ärritada. Meestele meeldib, kui naine on ka aktiivne ja võtab tegevusest osa.
  2. Teine asi, mis mehi ärritab on see, kui naine on valmis seksima, aga tegelikult ei ole tal selleks vähimatki huvi. Näiteks mees ütleb, et talle meeldiks, kui naine teeks midagi head, siis silmade pööritamine ja vastu tahtmist tegutsemine, ei ole mehe jaoks ka lõbus. Nii, et magamistuppa tuleks minna ainult siis, kui sul tõesti on tuju aktiivselt kaasa lüüa.
  3. Mees kohtleb sind ja sinu keha hellalt ning ta ootab sama vastu. Kui sa hammustad või kratsid liiga tugevalt, siis see ei ole mõnus.
  4. Kui sa ei ole oma keha osas enesekindel, siis katsu sellest üle saada, sest su mees peab sind tõenäoliselt kõige ilusamaks maailmas. Ära sunni teda kogu aeg tuld ära kustutama, sest see peegeldab sinu ebakindlust.
  5. Lisaks ei tasu samal ajal vinguda, kui suur on su kõht või tagumik. Mees keskendub parajasti sellele, et teil oleks koos mõnus ja tore, ära riku seda mõlema jaoks ära.
  6. Ära palu tal kiiremini teha, sest sul on vaja hommikul vara ärgata. Samamoodi võivad mehe tuju rikkuda tobedad kommentaarid või märkused, mis segavad, kui ta üritab sulle head teha.
  7. Proovi mitte jõllitada lage või mõelda millestki muust. Ta tahab, et sa oleksid aktiivne ja kohal, muidu võid ta tuju ära rikkuda. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles