Meestele: kümme asja, mida naised jõulukingiks ei taha (1)

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Naisele jõulukingituse valimine võib olla üsna keeruline, kui mees ei tea, mida naine pühadeks tahaks. Loomulikult on kõige parem nii, et naine annab mehele paar vihjet, mis talle meeldiks või ütleks lausa konkreetselt, et ta soovid ühte või teist asja, aga siis jääb loomulikult üllatusmoment ära. 

Kõik üllatused ei ole head. Cosmopolitani abiga panime kokku nimekirja jõulukingitustest, mida naine ei taha kuus alt leida. Kõige paremad on muidugi südamest tehtud kingitused, aga siin on lihtsalt mõned asjad, mida ei peaks naisele jõuludeks kinkima.

  1. Parfüüm. Kui sa ei tea täpselt, mis lõhna naine sooviks, siis ära parem osta talle lõhna.
  2. Riided ilma tšekita. Riidebrändide suurused varieeruvad ja seetõttu oleks hea, kui sa jätaksid alles tšeki, et naine saaks vajadusel suurust või toodet vahetama minna.
  3. Lemmikloomad. Juhul, kui te koos ei ole uut lemmikut välja valinud, siis ei tasu üllatusena looma kingiks tuua.
  4. Kinkekaardid. See ei ole väga personaalne kingitus. Naine ootaks natukene midagi enamat kui riidepoe kinkekaart.
  5. Kreemid, kehakoorijad ja muud hooldustooted. Usu meid, naistel on väga palju naha- ja juuksehooldustooteid, mille nad on täpselt enda vajadustest lähtuvalt välja valinud. Kui neil millestki puudust tuleb, siis nad lähevad ja ostavad selle ise.
  6. Sularaha. See on siiski su naine, mõtle midagi paremat välja.
  7. Köögitarvikud. Juhul, kui ta ei ole su käest palunud midagi konkreetset, siis unusta ära köögikombainid ja muud tarvikud, mida on köögis kasutatakse.
  8. Allahindlusega kommid. Neid lihtsalt ei ole vaja.
  9. Pehmed mänguloomad. Sa oled ilmselt suhtes täiskasvanud naisega, kes vajab natukene enamat.
  10. Ehted. See on jälle pisut libe tee, sest talle ei pruugi see meeldida, mis sa välja oled valinud. Nagu öeldud, kui ta ei ole mõnda ehet spetsiaalselt välja valinud, siis pigem loobu sellest mõttest. 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles