Kuidas muuta huuled meigi abil täidlasemaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mõnel naisel on juba loomulikult täidlasemad huuled, teised saavad kasutada neil lihtsaid nippe, kuidas ilukirurgi abita huuled lopsakamaks muuta. 

Kõigile meeldivad ilusad ja täidlased huuled, aga selleks ei pea minema ilukirurgi juurde, vahendab BoldSky.com. koduste vahenditega saab ka huuli natukene lopsakamaks muuta. See ei tähenda seda, et loomulikud huuled ei oleks ilusad, aga võib olla tahaksid mõnel õhtul rohkem tähelepanu oma huultele pöörata. Proovi neid nippe ja saad oma loomulikule huulele sära juurde anda.

  1. Koori huuled näiteks hambaharjaga või spetsiaalselt huultele mõeldud koorijaga. See paneb koheselt piirkonnas vere kiiremini liikuma ja teeb huuled roosakaks.
  2. Loomulikku tooni huulepliiatsiga on võimalik natukene üle huulepiiri joonistada, et huuled tunduksid suuremad. Seda trikki kasutavad paljud kuulsused.
  3. Haara peitepulk ja tupsuta seda õrnalt huule keskmisele osale ning seejärel kanna peale huulepulk. Seda nimetatakse huulte kontuurimiseks.
  4. Kanna natukene kuldset silmavärvi huulte keskmisele osale, see peegeldab valgust ja teeb huuled lopsakamaks.
  5. Sama asja saab teha ka huuleläike abil, mis müütab huuled täidlasemaks ja suuremaks.
  6. Kanna valget silmalainerit ülemise huule keskmise osa kaare peale, et see paistaks rohkem välja.
  7. Tupsuta õrnalt huulte ümber jumestuskreemi, mis ühtlustaks nahatooni huulte ümber ning lõpptulemus jääb puhtam ja ilusam. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles