Autoseksi ABC: kas ja kuidas seda (viisakalt) teha?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Autos seksitakse, see on fakt. Selleks on erinevaid põhjuseid: ei jaksata kojujõudmiseni oodata, või kodu, kuhu minna, puudub hoopiski. Seetõttu on autoseks eriti populaarne noorte seas, kes veel vanematega elavad, ja salaarmukeste, aga ka pikaaegsete paaride hulgas, kes oma suhet vürtsitavad.

Kes tahes aga autos seksida otsustab, peaks enne tutvuma mõne abistava reegliga. Väike autoseksi ABC on siinkohal abiks! Palume võtta tõsiselt meie soovitust ja seda teksti lugeda üksnes täiskasvanutel, kirjutab Accelerista.

1. Ära riku seadust. Autoseksi seaduslikkus on mõneti piiripealne. Avalikus kohas on keelatud olla alasti, kui see oluliselt häirib teisel isikul koha sihipärast kasutamist (korrakaitseseadus). Seega, kuna ka autos seksides on vaja riideid ära võtta või vähemalt üles või alla tõmmata, jääb olulise häirimise defineerimine paraku ümbritsevate inimeste teha.

Kuna auto ei paku samasugust privaatsust mis maja, on see laias laastus võrreldav avaliku kohaga, ja kui teie lähedusse peaks sattuma politsei, võib täiesti kindlalt öelda, et neil tekib küsimusi. Järgnev sõltub suuresti juba politsei heast tahtest ja teie omavahelisest suhtlemisest.

2. Olge diskreetsed. Isegi, kui teile meeldib ohtlikult elada, ei ole parim mõte parkida auto päise päeva ajal lihtsalt kuskile avalikku kohta. Vähemalt üritage diskreetsed olla. Oodake pimedani ja sõitke parki, parkimismajja, tühja maja parkimisplatsile või pimedasse kanti. Kasutage oma kujutlusvõimet. Toonklaas on siin samuti teie sõber.

3. Hädad autoseksiga. Autoseks pole kõige lihtsamate killast, kuna jäsemed võivad minna krampi või erinevate valede (valusate!) asjade vastu. Esiiste võib rooli, näidikuteploki ja käigukangi tõttu eriti ohtlik olla. Kui teie autol on tagaiste, kasutage seda. Seal on kindlasti mugavam. Kui tagaiste puudub, on siiski õige asendi korral ka esiiste kasutatav.

4. Parimad poosid. Nagu juba öeldud, nõuab autoseksi teatav spetsiifika õiget poosivalikut. Esmalt Tagaistme Autojuht, mille jaoks tuleb minna tagaistmele ja lükata esiiste nii ette kui saab. Mees istub tagaistmele ja naine tema sülle, näoga temast eemale, ja kontrollib suures osas kogu üritust. See on ka hea poos, milles märgata võimalikke tülitajaid autole lähenemas.

Tagaiste sobib ka vanaks heaks Misjonäriks, kuigi võib-olla pead end mõnest kohast natuke rohkem painutama või isegi jala üle esiistme panema. Ka siin tuleks esiistmed lükata võimalikult kaugele, et endale rohkem ruumi jätta. Teine tagaistme poos on Naine Peal, kus mees heidab tagaistmele selili.

Eesistme jaoks on hea valik Naine Süles, mille nimi ka põhimõtteliselt ütleb, millega tegemist on – sarnaselt Tagaistme Autojuhile istub naine mehele sülle, kuid seekord näoga mehe poole. Autoseksi pooside jaoks aitab kõvasti kaasa, kui auto pole väga madal, et jääks ka pearuumi.

Fantaasia suuseksist sõidu ajal on parem jätta fantaasiaks, arvestades, et juba roolis söömine või telefoniga rääkimine on liiga häiriv tegevus ning võib põhjustada õnnetusi. Kui see su partnerit ei veena, räägi talle linnalegendi maitsega lugu sellest, kuidas avarii korral võib tema peenis või osa sellest leida oma kurva lõpu su hammaste vahel. Lohutuseks võid pakkuda suuseksi seisvas autos.

5. Autoseksi plussid ja miinused. Autoseks võib olla lõbus, kuid mõned nõksud vajavad omandamist, nii et esmalt peab autoseksiga natuke harjuma. Kui suur ka soov sõitvas autos hullata poleks, pole asi siiski avarii ja vigastustega riskimist väärt. Kuigi autos on alati vahelejäämise risk ja politsei vähemalt üritab sellistel asjadel silma peal hoida, siis samas just see risk teebki autoseksi põnevamaks.

Auto ei ole just kõige romantilisem koht, kuid kui see on kõik, mis teil on, nautige seda. Lisaks võib auto olla suurepärane koht kunagise kire taaselustamiseks. Kuigi autos on vähe ruumi ja mugava poosi leidmine võib olla raske, tasub proovida ülaltoodud kindlaid variante ja teil võib olla väga lõbus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles