Väike kangelane: 9-aastane poiss päästis kiire reageerimisega venna elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Florida naine Tila Levi postitas Facebooki jahmatava video sellest, kuidas ta noorim laps pääses napilt surmast.

29. septembril vahetas ta parasjagu oma 11-kuusel pojal Ethanil mähet, kui keskmine laps, 6-aastane Zion palus kodutöö juures ta abi. Hetkel, kui ema pöördus eemale, keeras tita end mähkimislaual ümber ja kukkus suure hooga laualt alla. Imekombel jõudis pere vanim poeg, 9-aastane Joseph väikevennale nii kiiresti appi, et jõudis talle käed pea alla panna. 

Ema sõnul ei olnud Joseph enne isegi mitte samas toas, vaid juhtus just õigel hetkel mööda kõndima. «Ma tundsin, et miski nagu tuli ja lükkas mind edasi, ja kui see juhtus, siis ma lihtsalt jooksin ja püüdsin ta kinni,» ütles tubli poiss väljaandele ABC News.

Esialgu ei tahtnud Levi videot avalikult näidata, sest tal oli häbi, et jättis beebi üksi mähkimislauale. Pärast presidendivalimisi nägi ta aga enda ümber nii palju viha, et otsustas ümber. «Ma sain aru, et tegelikult oli see tõeline ime,» ütles ta. «Minu sõnum vanematele: nautige oma lapsi. Kaitske neid nii hästi kui suudate. Lõpuks võib kõik sekundipealt muutuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles