Nipid, mis aitavad punasel huulepulgal kauem peal püsida

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Punane huulepulk on ilus, klassikaline ja muudab hambad valgemaks. Ainuke probleem on selles, kuidas teha nii, et punane huulepulk püsiks kaua ja veatuna huulte peal. 

Siin on mõned nipid professionaalsetelt jumestajatelt, mida teha, et punane huulepulk püsiks kauem peal, vahendab lifestyle.abs-cbn-com.

  1. Koori ja määri oma huultele palsamit enne, kui asud peale kandma punast huulepulka. Mitte midagi ei riku ilusat punast huulepulka kiiremini, kui kuivad ja katkised huuled. Pärast palsamit tupsuta huultelt kergelt üleliigne rasusus.
  2. Tupsuta õhuke kiht jumestuskreemi või peitepulka huultele ja üle huulepiiri. Seejärel võta nahatooni huulepliiats ja käi õrnalt üle huulte piirjooned.
  3. Kanna huulepulk peale võimalikult õhukese kihina ja mitte kunagi kanna korraga peale ühte paksu kihti.
  4. Iga kihi vahel tupsuta õrnalt salvrätiga oma huuli ja lase neil kuivada, siis kanna uuesti peale õhuke kiht huulepulka jne.
  5. Pärast viimast kihti tupsuta huuli õrnalt puudriga, mis kinnistab värvi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles