Viis sammu, millest alustada pulmade planeerimist

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Rupert OberhŠuser / Scanpix

Kihlumine on ühe paari jaoks väga oluline ja ülev sündmus. Kindlasti saate nii Facebooki teel kui isiklikult palju õnnitlusi ja muuhulgas ei jäta inimesed küsimata, millal on see kuupäev, kui te abiellute? Hingake sügavalt sisse ja välja ning mõelge kõigepealt nendele viiele asjale. 

  1. Leppige kokku, kui suured teie pulmad tulevad. Istuge laua taha ja arutage omavahel, kui suurt pulma te päriselt tahate. Kas te kutsute kohale kõik tädid, onud ja sugulased või eelistate väiksemat pulma? Te ei pea teadma, kui palju inimesi teil täpselt külaliste nimekirja tuleb, aga võiksite arvestada, kas tegemist on suurusjärguga 50 või 250 inimest, vahendab PureWow. 
  2. Mõelge välja umbkaudne eelarve. Jällegi, te ei pea paika panema täpset eelarvet, aga umbes võiksite juba teada. Selles sammus võiksite ka otsustada, kas te palkate pulmakorraldaja või mitte.
  3. Hakake otsima pulmapaika. Nüüd, kui teil on olemas idee sellest, kui suur pulm teil tuleb, siis te saate hakata valima pulmapaika. Seejärel saate paika panna, mis kuupäeval te abiellute, kui palju pulmakülalisi on oodata ja kui suur on teie päris eelarve.
  4. Broneerige fotograaf. Selleks, et teil oleks võimalus erinevate tegijate vahel valida, peate otsimist alustama üsna varakult. Paljud nõutud fotograafid broneeritakse isegi aasta ette ja kui sa tahad, et su pulmapildid oleksid sellised nagu sa ootad, siis tuleb tegutseda.
  5. Alusta kleidi valimisega. Lõpuks ometi jõuame kleidini, aga sellega tasub oodata seni, kui te olete leidnud sobiva pulmapaiga, sest see otsustab teie pulma stiili ja loomulikult mängib ka eelarve suurt rolli. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles