Urmas Sõõrumaa: olümpiavõitja Tiit Sokk on ka isana väärikaks eeskujuks kõigile Eesti meestele

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Eesti Naisliit kuulutas täna Tallinnas Estonia kontserdisaalis tänavuseks aasta isaks olümpiavõitja, korvpalluri ja korvpallitreeneri Tiit Soku.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa sõnul on Eesti olümpiasangarile omistatud tunnustus spordivaldkonna jaoks oluline ja väga väärtuslik.

«Sportlasi peetakse üldjuhul eeskujudeks, kes innustavad inimesi oma tervisliku ja sportliku eluviigiga, sihikindluse ja tahtejõuga,» ütleb Sõõrumaa. «Tiit Sokk on saavutanud spordis maksimaalse, ta on tulnud olümpiavõitjaks ja tema eeskuju spordis innustab siiani paljusid.»

«Täna Tiit Sokule omistatud aasta isa tunnustus laiendab sportlaste rolli eeskujuna olulisel määral. Sportlased on eeskujuks mitte ainult spordis, vaid kõiges, mida nad teevad ja kuidas nad elavad,» rõõmustab Sõõrumaa ning lisab, et Eesti Naisliidu omistatud tunnustust kinnitab, et olümpiavõitja Tiit Sokk on ka isana väärikaks eeskujuks kõigile Eesti meestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles