Galerii: pesumaailm avati pilkupüüdva esitlusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul toimus Pesumaailm.ee uue veebipoe ja müügisalongi pidulik avamine. Ilus Itaalia pesu, vahuvein, suupisted ning elav muusika köitsid kohale tulnud naiste meeli mitmeks tunniks.

«Ilu on naiste jaoks alati tähtis,» nentis ettevõtte turundusjuht ja osanik Evelin Samuel-Randvere. «Ka kõige raskematel aegadel leitakse selleks vahendeid. Ilus pesu mõjutab naiselikku enesekindlust ikka üsna palju.“

Evelin Samuel-Randvere sõnul kutsus teda Pesumaailm.ee tiimi ettevõtte tegevjuht Katrin Veldi, kes on ühtlasi ka tema täditütar. «Ma ei olnud otsekohe nõus, ehkki teema on ju väga naiselik,» sõnas Samuel-Randvere. «Tahtsin enne näha, kas see pesu on selline, mida ise ostaksin. Aga valik on väga mitmekesine ja väga erinevale maitsele. Kvaliteet on väga hea ja ka hind on väga mõistlik. Nii, et olin nõus.»

Pesumaailm.ee pesuvalikus on Itaalia kvaliteetpesu brändide Lormar, Infiore ja Madonna aluspesu, bodid, särgikud, rannariided ja ööriided. Pesu saab osta nii Pesumaailm.ee veebilehelt kui müügisalongist. «Paljud naised, sealhulgas mina, tahavad pesu enne ostmist siiski proovida,» ütles Evelin Samuel-Randvere. «Seetõttu on igaüks, kel soovi, kutsutud meie müügisalongi veebipoest silma hakanud esemeid selga proovima. Esialgu on ka pesuvalik salongis palju suurem kui veebipoes, kuna saime nii kauba kui veebipoe kätte alles äsja. Paari nädala jooksul tahame suurema osa kaubast siiski ka veebipoodi üles panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles