Trumpi juuksed – mis värk nendega on? (2)

Sigrid Kõiv
, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Ma ei kanna parukat. Minu juuksed ei pruugi olla täiuslikud, kuid need on minu omad,» teatas Donald Trump Twitteris juba 2013. aasta kevadel. Trumpi eripärane soeng oli kuulus ammu enne seda, kui ta otsustas USA presidendiks kandideerida. Eri väljaannete pildigaleriid näitavad, et blond juuksekroon ehtis teda juba 70ndate alguses, iseloomulikult kohevaks ja madalaks vajus juuksepiir laubal aga 80ndate lõpus.

Trump sai presidendikampaania käigus sageli oma juustest rääkida. Häbenematult, aga üldiselt näis ta sellest veidi tüdinenud olevat. Tänavu septembris lasi ta saatejuht Jimmy Fallonil otse-eetris oma juukseid sasida. Ka kampaania käigus on tehtud videoid, kus Trump kutsub lavale vabatahtliku, kes uurib tema pealage ning kinnitab publikule, et juuksed on ehtsad. Vanity Fair on välja otsinud aastal 1985 tehtud foto, mis nende hinnangul on viimane, millel on näha kolm neljandikku Trumpi laubast.

Juustesiirdaja doktor William D. Yates ütles Business Insiderile antud kommentaaris, et tema arvates on Trumpile tehtud mitmesuguseid protseduure: «Piltide järgi oletan, et tema pea külgedelt on võetud juukseid ja istutatud need pealaele, et tekitada paks juuksepiir.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles