Põnev piimajook: külm porgandi-cappuccino

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm porganid-cappuccino
Külm porganid-cappuccino Foto: Toiduliit

Mimosa peakokk Juhan Heinsalu pakub välja talvisesse õhtusse sobiva põneva kokteiliretsepti, millega sõpru ja lähedasi rõõmustada. 

Külm porgandi-cappuccino

  • 1 espresso
  • 20 ml suhkrusiirupit
  • 200 g piima
  • 100 g porgandit
  • jääd

Pane kõik koostisosad blenderisse ja blenderda, kuni porgand on täielikult purustatud. Lase läbi sõela. Serveeri koos jääga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles