Kümme märki, et teie suhe ei toimi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Eksperdid selgitasid, millised on kümme ohumärki, millele tuleks tähelepanu pöörata, sest nad viitavad sellele, et suhe ei tööta. 

Kui sa oled just alustanud uut suhet ja tahad pingsalt teada, kas teid ootab ees pikk tulevik, siis on mõned ohumärgid, millele eksperdid soovitavad tähelepanu pöörata. Millised väited käivad sinu suhte kohta? Kui sa nõustud vähemalt kaheksa punktiga kümnest, siis võib olla oleks aega oma suhte üle tõsiselt järele mõelda, vahendab Daily Mail.

  1. Te ei ole Facebookis sõbrad. Isegi, kui te ei ole aktiivsed sotsiaalmeedia kasutajad, siis te võiksite Facebookis vähemalt sõbrad olla, juhul kui tal ei ole midagi varjata loomulikult.
  2. Märgid näitavad, et lähitulevikus te ilmselt kokku ei koli. Kui te pole sellest üldse omavahel rääkinud ja kumbki teist ei tee teisele oma kodus ruumi, siis tulevik ei paista väga helge.
  3. Te tegite pärast nädalast tutvust ühesugused tattood. Asi ei ole selles, et see oleks vastutustundetu (seda ka), aga ühtlasi näitab see, kui lihtsalt on ta nõus midagi tegema, sealhulgas ka nädala pärast uue tüdruku juurde minema.
  4. Kui teie suhe on täiuslik.  Kõik tundub lihtsalt liiga hea, et tõsi olla. Ta korraldab romantilisi kohtinguid, teeb üllatusi ja komplimente, aga see kõik võib olla läbimõeldud plaan, et oma salajasi tegevusi varjata.
  5. Te ei veeda enamasti reedeid koos. Olgem ausad, reede õhtud on kohtinguõhtud.
  6. Ta ei ole nõus sinu pärast kaugele sõitma. Mehed on valmis oma lemmikspordi pärast sõitma ükskõik kui kaugele, aga kui ta ei viitsi sõita sinu juurde, siis on midagi valesti. Kui naine mehele meeldib, siis ta tahab temaga igal hetkel koos aega veeta.
  7. Sa ei ole tutvunud ühegi ta sõbra või pereliikmega. See on normaalne, et oma kallimat tutvustatakse nii sõpradele kui lähedastele.
  8. Ta ei kutsu sind oma tüdrukuks. Kui ta näeb sinuga oma tulevikku, siis ta tutvustab või räägib sinust sõpradele kui oma tüdrukust või kallimast
  9. Ta ei tee sulle romantilisi kingitusi. Inimesed, kes on pühendunud sellele, et ehitada koos üles ühine tulevik ei unusta ära sünnipäevasid või teisi tähtpäevi. Romantilised kingitused on hea indikaator, kas ta hoolib või ei hooli.
  10. Te ei ole omavahel rääkinud sellest, et olete nüüd suhtes ja kõrvalsuhteid ei ole enam. Kui sa ei tea, kas ta suhtleb ainult sinuga või kellegagi veel, siis tuleb see kiiremas korras selgeks rääkida. Tavaliselt on nii, et inimesed, kes on täiesti kindlad oma tunnetes, tahavad saada teise käest ka seda kindlustunnet, et nüüd ollakse paar ja kõrvalsuhetel on lõpp.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles