Kui suhe oleks võileib...

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Millest koosneb suhtevõileib? Millised on need koostisosad, milleta hakkama ei saa?

Female First on koostanud vahva ja lihtsa ülevaate, kasutades analoogiana võileiba. Kas sinu suhtes on kõik need võiku koostisosad paigas? Vajab see ehk rohkem kastet, veel üht viilu leiba?

Leib: sobivus. Omavaheline klapp on oluline, sobima peavad teie tulevikueesmärgid, elustiilid, moraalsed tõekspidamised. Kui need puuduvad, hakkab leib pudisema.

Sinep/ketšup/majonees: kommunikatsioon. Te peate omavahel rääkima. Kui miski tundub triviaalne, siis ütle see välja, seda enam, kui see triviaalne ei tundu. Pidage dialoogi, ärge vaikige. Rääkige oma hirmudest, probleemidest, igapäevaelust.

Tomatid: intiimsus. Võtke aega, et teineteist puudutada. See ei pea olema seks, kuigi ka seks on suurepärane. Võtke aega, et füüsiliselt teineteisega lähestikku olla.

Salat: iha. Teil pole ehk alati seksiks aega või energiat, aga oluline on, et püsiks iha teineteise järele. Liblikad kõhus, tunne, et partnerist ei saa iial küll...

Juust: pühendumine. Te peate olema suhtesse end täielikult panustanud. Te olete mõlemad otsustanud pika tee koos maha käia. Oluline on ka, et sinu sõnad ja teod läheksid selles osas kokku.

Liha: armastus. Teie võileiva kõige olulisem osa. Te peate armastama tingimusteta – isegi kui partner teeb vigu, on armastus ikka alles. Ärge unustage seda teineteisele igapäevaselt näidata.

Leib: usaldus. Meid ümbritsevad igapäevaselt kiusatused, te peate teineteist lihtsalt usaldama. Sa pead uskuma, et tema käituks olukorras täpselt nii nagu ta tahab, et sina samas olukorras käituks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles