Üheksa asja, mida mehed teevad, kui nad on salamisi oma abikaasa peale pahased

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Hea abielu nõuab seda, et mõlemad partnerid käituvad tüli käigus nagu täiskasvanud, aga mõnikord keset raskeid vaidlusi, võivad ka kõige mõistlikumad inimesed käituda väga lapsikult.

Loe, mis asju mehed teevad, kui nad on salamisi oma naise peale vihased. Lõbusaid lugusid vahendas The Huffington Post.

  1. «Me loeme oma abikaasaga väga palju, kui me oleme üksteise peale vihased. Kohalikus raamatukogus hakkavad varsti raamatud, mida me ei ole lugenud, otsa saama.»
  2. «Mu kuulmine läheb halvemaks, kui ma olen pahane. Ma ei kuule enam, mida mu naine räägib, aga ma kuulen näiteks, kui mikrolaine ahjus on mu toit valmis saanud.»
  3. «Ma tavaliselt mõmisen või vilistan suvalist laulu pärast seda, kui meie vestlus on lõppenud. Mu alateadvus ilmselt hoiab mind selle eest, et ma midagi tobedat ei ütleks, mis õli tulle valaks»
  4. «Tavaliselt on nii, et kui ma olen pahane, siis ma võtan oma sülearvuti, panen kürvaklapid pähe, kuulan muusikat ja teesklen, et ma teen tööd. Mõne aja möödudes oleme mõlemad rahunenud ja mul läheb meelest, miks ma üldse pahane olin.»
  5. «Kui ma olen pahane, siis ma hakkan nõusid pesema või koristama, aga emotsionaalselt ja jõuliselt, suurte tunnetega.»
  6. «Ma olin varasemalt üsna kergesti ärrituv ja tuuseldasin mööda maja ringi väljendades oma pahameelt. Nüüd on nii, et kumbki ei lase tülidel üle pea kasvada ja ma pigem eemaldan ennast korraks situatsioonist ning teen midagi tervislikku, näiteks loen raamatut. Tavaliselt ma saan lõpuks aru, kui viga oli minus.»
  7.  «Ma tean seda, et oma viha välja näitamine ei lahenda probleeme. Tavaliselt ma kaon lihtsalt mõneks ajaks. Lähen töö juurde või surfama ning selleks ajaks, kui ma tagasi tulen on mul tavaliselt meelest läinud, miks ma pahane olin.»
  8. «Kui ma olen pahane, siis ma panen nimelt meie voodis olevad dekoratiivpadjad valesti. Ma tean, et mu abikaasale meeldib, kui need on teatud viisil, aga ma panen need teise järjekorda ja valet pidi. Ma tean, et see on lapsik, aga mulle tuleb nii naer peale, kui mu naine segaduse avastab.»
  9. «Kui ma olen oma naise peale vihane, siis ma hakkan lihtsalt kõiki oma tegevusi kodus võimendama. Näiteks alustan ma kodus suuremat sorti puhastust, et näidata talle, kui vihane ma olen.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles