Kuidas teada, kas mehest võiks saada sinu ainus ja õige?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Armastus ei pruugi alati juhtuda esimesest silmapilgust, vaid pikema aja peale. Võib-olla sa armud aeglaselt, aga sügavalt sellesse, kuidas ta käitub, milline on ta iseloom ja milliseid tundeid ta sinus tekitab. Panime kirja viis märki, et oled leidnud enda jaoks selle ühe ja õige. 

  1. Sa tunned ennast temaga koos mugavalt ja koduselt. Kas sa oled kunagi tundnud seda, et olles koos oma kallimaga, siis sa ei tahaks mitte kuskil mujal olla? Kui sul on olnud raske päev, siis kõik, mida sa igatsed on koju minna ja kõik mured ununevad? Kõik su mured kaovad, kui te koos olete.
  2. Sa ei karda olla sina ise. Kõigil on neid hetki, kus kannatus katkeb ja me kaotame kontrolli oma käitumise üle. See on normaalne ja kui sa julged tema ees olla sina ise, siis see näitab, et teil on päriselt potentsiaali pikaajaliseks suhteks. See ei tähenda, et sa peaksid kogu aeg üle keema, aga kui see juhtub, siis ta saab sellest aru ja ei mõista sind hukka.   
  3. Ta kinnitab sulle, et sa oled ainuke inimene tema jaoks. Kui te räägite omavahel tulevikust, plaanite koos reisile minna, kohtute üksteise perekondadega ja kolite kokku, siis need on märgid sellest, et teie suhe areneb, vahendab Elite Daily. Need sammud ei pea juhtuma kõik korraga või kindlas järjekorras, aga kui need juhtuvad, siis sa tead, et su suhe kasvab tugevamaks ja sa ei raiska oma aega.
  4. Ta ei tekitada sinus kõhklusi ja kahtlusi. Te peaksite oma kaaslasega võimalikult palju omavahel rääkima ehk kommunikeeruma, mida te parajasti teete ja mõtlete. Kui sa tead üsna täpselt, mida su kaaslane teeb, siis sul ei ole kunagi aega, et temas kahelda.
  5. Ta on esimene inimene, kelle poole sa abi või nõu saamiseks pöördud. See on väga kindel märk sellest, et ta on sinu jaoks see üks ja õige, sest temast on saanud sinu parim sõber. Tema on see, kelle juurde sa lähed, kui sul on muresid või küsimusi. Sa kuulad teda, hindad ta arvamust ja võtad seda arvesse. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles