Tallinnas avas uksed suurim Eesti disainitoodete kingipood

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rode Kingikaubamaja
Rode Kingikaubamaja Foto: Eiko Kink

Tallinna vanalinnas alustas tööd unikaalne disainkingitusi ja -suveniire pakkuv Rode Kingikaubamaja, mille sortimenti kuulub ligi tuhat toodet Eesti disaineritelt ja tootjatelt.

Rode Kingikaubamaja juhataja Ingrid Ehaveri sõnul eristub uus kingitusi, meeneid ja suveniire pakkuv kaubamaja teistest just sellepoolest, et sortimenti on võetud Eesti disainerite ja tootjate autori- ja käsitöötoodang, mis on kindlasti väärtuslikuks ja meeldejäävaks kingiideeks nii lähedastele kui ka äripartneritele. Samuti on see kvaliteetseks ja sisukaks suveniiriks Eestit külastavatele turistidele.

Rode Kingikaubamaja sortimenti kuulub tuhatkond tootenimetust ja umbes 30 eestimaist brändi andekatelt disaineritelt ja tootjatelt Lõuna-Eestist Muhu saareni. «Meie sortimendist leiab vahvaid puidust, keraamikast ja klaasist valmistatud nõusid ja köögitarvikuid; käsitsi tehtud paberist postkaarte; kvaliteetset tekstiili; kauneid ehteid ja mansetinööpe; looduslikke kosmeetikatooteid; trendikaid salle ja lipse; sisustuskaupu; gurmee toidukraami ja palju muud,» ütles Ehaver.

Kaubamaja asub Tallinna vanalinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles