Kaheksa nippi, kuidas hommikuti kiiremini juuste ja meigiga valmis saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tundub, et hommikuti läheb aeg nii kiiresti alati olenemata sellest, kui vara sa ärkad. Siin on sulle väike spikker, kuidas hommikuti kiirelt meigi ja juustega hakkama saada. 

Valmista oma näonahk ette üks õhtu varem

Kui sul on oma näohooldus režiim välja kujunenud, siis tee seda õhtul. Kasuta seerumit või kreemi enne magamaminekut, et ärgata hommikul värske ja pehme nahaga, vahendab PureWow.

Kuivata näokreem kiirelt

Õhtuti võid kasutada sellist kreemi, mis võtab kauem aega, et sisse imenduda, aga hommikuti kasuta midagi kerget. Enne jumestuskreemi kasutamist võiks nägu olla kuivanud, et meigikreem ei läheks tükki. Lase fööni abil paar minutit külma õhku kaugelt näkku ja näokreem kuivab kiiremini.

Silmad kiirelt särama

Tupsuta kõigepealt silmade alla natukene heledat jumestuskreemi või highlighterit, mis aitab sul kogu silmaümbrus kiirelt säravaks muuta ja ülejäänud näol võid kasutada selle võrra vähem tooteid.

Kasuta puudrite asemel kreemjaid meigitooteid          

Selle asemel, et kasutada viite erinevat puudrit silmadel ja põskedel, siis osta üks roosakas-punakas kreemjas meigitoode, millega saad lihtsalt anda sära nii silmadele, huultele kui põskedele.

Jäta lauvärv vahele

Suitsusilm on väga ilus, aga see võtab väga palju aega. Parem otsi poest paksem pliiatsikujuline lauvärv, millega saad tõmmata kiirelt paksu triibu üle oma silmalaugude. Ära muretse konarliku joone pärast, sest näppude abiga on lihtne lauvärv ühtlaseks hajutada.

Kaalu kunstripsmete panekut

Ripsmeid on võimalik keemiliselt värvida, koolutada või hoopis paar karva juurde lisada. Hommikul ärgates on sul niiviisi kohe säravad silmad ja ei pea ennast vaevama ripsmete värvimisega.

Kasuta kuivšampooni võlusid

Lase ühtlane kogus kuivšampooni juuksejuurtest otsteni, lase paar minuti mõjuda ja säti nad seejärel vastavalt soovile.

Tee juustesse kiirelt mõned lokid

Pane juuksed kergelt hobusesabasse ja keera lokitangidega otstes mõned salgud lokki. Seejärel võta lase hobusesaba lahti, raputa juukseid ja päev võib alata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles