Suur galerii: Kriss Soonik ja Baltman panid Tallinn Fashion Weekile võimsa punkti

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Weeki 10 aasta juubelipidustused on lõppenud ning Kultuurikatla moelava selleks aastaks uksed sulgenud. Kuid veel enne, kui moenädala tuled kustusid, jõudsid lavale Kriss Sooniku udupeen pesu ja Baltmani 25 aasta juubelietendus.

19.-22. oktoobril toimunud Tallinn Fashion Weeki neljanda ehk viimase päeva lõpetasid kaks suurepärast moebrändi. Esimesena astus lavale Kriss Soonik, kes tõi publiku ette hiilgava show, ning temale järgnenud Baltman kostitas moesõpru võrratu meestemoega.

Kriss Soonik
Kriss Soonik Foto: Erlend Štaub

Kriss Sooniku võluv etteaste

Tallinn Fashion Weeki viimase päeva avas Kriss Soonik Loungerie udupeen disainpesu. DJ Sander Mölderi saatel jõudis lavale Kriss Sooniku värskeim, spetsiaalselt moenädalaks valminud kollektsioon, mida täiendasid nopped tema sügistalvisest ning kevadsuvisest kollektsioonist. Moeetendus, mis kandis nime «The Morning After», avas ukse kaunite naiste peojärgsesse hommikusse ning uue kollektsiooni läbivaks teemaks olid kuldsed tripidetailid. Kriss Sooniku disainis on sukatrippidel kindel koht - need on pigem näitamiseks kui peitmiseks ning nii leiavadki trikotaažiga kombineeritud tripid tee buduaarist igapäevamoodi.

Foto: Erlend Štaub

Baltmani võimas juubelietendus

Tallinn Fashion Weekile pani väärika punkti Baltmani 25 aasta juubelietendus, mis tõi publikuni tipptasemel meestemoe ja kõrgkvaliteetsed rõivad. Baltmani uus sügistalvine kollektsioon kannab nimetust «Kartmatuks sündinud» ning selle väärtuste sümboliks on kiil, kellel on meie ühiskonna julgetega palju ühist. «Kiilid on kartmatult üle elanud kõikvõimalikke kriise, isegi jääaegu, nad võtavad kartmatult ette pikki reise ja ka nemad rajavad oma kodu tavaliselt vee äärde, et sealt siis võimalikult tihti uutele jahimaadele lennata,» kirjeldab kollektsiooni sümboolikat Baltmani peadisainer Aivar Antonio Lätt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles