Suur galerii: TFW kolmas päev tõi lavale uhked kleidid, põnevad kudumid ja kvaliteetsed mantlid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Weeki kolmas päev tõi Kultuurikatlasse kirju moeseltskonna ja kuue disaineri põnevad kollektsioonid. Oma uut loomingut esitlesid Marimo Fashion, Mammu Couture, Liivia Leškin, Vilve Unt, Kirill Safonov ja Year by Raivo Holm.

19.-22. oktoobril toimuva Tallinn Fashion Weeki kolmas päev möödus Kultuurikatlas kuue disaineri värske loomingu saatel. Kolmanda moepäeva raames astusid üles Marimo Fashion, Mammu Couture, Liivia Leškin, Vilve Unt, Kirill Safonov ja Year by Raivo Holm.

Marimo
Marimo Foto: Erlend Štaub
Mammu Couture
Mammu Couture Foto: Erlend Štaub

Marimo Fashioni ja Mammu Couture'i pidulikud kleidid

Tallinn Fashion Weeki kolmanda päeva avasid Marimo Fashion ja Mammu Couture. Marimo Fashion tõi lavale minimalistliku, unenägudest inspireeritud kollektsiooni, mis koosnes õhulistest kleitidest ja kergetest kevadmantlitest. Marimo Fashioni rõivastele lisavad luksust kvaliteetsed pitsid, Swarovski kristallid ja käsitööna valminud tikandid ning brändi looming on suunatud enesekindlale, intelligentsele ja elegantsele naisele. Mammu Couture täitis aga lava tõeliste printsessikleitidega - tülli, pärlite ja käsitööpitsiga kaunistatud pidulikud kleidid olid justkui muinasjutust välja astunud ning tõid moelavale tõelise elegantsi.

Liivia Leškin
Liivia Leškin Foto: Erlend Štaub
Vilve Unt
Vilve Unt Foto: Erlend Štaub

Liivia Leškin ja Vilve Unt - kudumite võidukäik

Kolmanda päeva teisel etendusel astusid lavale kudumite kuningannad - oma värsket loomingut tutvustasid Liivia Leškin ja Vilve Unt. Liivia Leškini kollektsiooni läbivaks teemaks olid halli värvi kudumid, mille sekka oli poetatud ka oliivirohelist ning musta. Liiva Leškini kudumite kõrvale mahtusid ka praktilised mantlid ja soojad sallid ning põhjamaiselt karge temaatikaga jätkas ka Leškini järel üles astunud Vilve Unt. Vilve kollektsiooni peamiseks tunnusjooneks on minimalism, millele lisavad efekti sinepikollased, tumesinised ja säravlillad rõivaesemed. Kollektsiooni soojadele kudumitele on seltsiks lihtsalõikelised kleidid, sügistalvisesse hooaega mõeldud üleriided ning sädelusega kaetud igapäevarõivad.

Kirill Safonov
Kirill Safonov Foto: Erlend Štaub
Raivo Holm
Raivo Holm Foto: Erlend Štaub

Kirill Safonovi ja Raivo Holmi kõrgkvaliteetne looming

Moenädala kolmandat päeva jäi lõpetama Kirill Safonovi ja Year by Raivo Holmi võrratu looming. Kirill Safonov tõi lavale ainulaadse camp'i esteetikast ja loodusest inspireeritud kollektsiooni, mida ilmestasid põnevad tikandid, naiselikud lõiked ja suursugusus. «Masstoodangut on palju ja seega on kõige tähtsam individuaalsus. Minu kollektsiooni kannab enesekindel naine, kes hindab just ainulaadsust,» sõnab Kirill oma kollektsiooni kirjelduseks.

Year by Raivo Holm pani aga alanud hooajaks mõeldud mantlitega moenädala kolmandale päevale punkti. Brändi suurepärase kvaliteediga kollektsioon sisaldab sügistalviseks hooajaks mõeldud üleriideid ning avangardse tänavamoe esindajale kohaselt tõi Year by Raivo Holm lavale ka trendikad kaameli- ja oliivikarva mantlid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles