VIDEO: Vilve Unt muutis modellid vanaks

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week - Marimo Fashion, Mammu Couture, Liivia Leškin, Vilve Unt, Kirill Safonov, Raivo Holm
Tallinn Fashion Week - Marimo Fashion, Mammu Couture, Liivia Leškin, Vilve Unt, Kirill Safonov, Raivo Holm Foto: Erlend Štaub

Kas see on reegel,  ilus = noor? Moelooja Vilve Unt viska Tallinn Fashion Weekil moepublikule kinda ning kiskus kaasa mõtlema. Kuidas ta seda tegi? Muutis jumestuse abil noored kaunitarid väsinud vanaprouadeks. Kollektsioon võlus nii lihvitud moelahenduste kui kontseptuaalsusega

VAATA VIDEOT - näed lähiplaanis vanaks jumestatud modelle, Vilve Undi viimast moekollektsiooni ja kuuled autori kommentaare.

Aukartustäratava moelooja ning õppejõu staažiga Vilve Unt mürgeldab moelaval nagu noor mässaja. Ta võiks lavale tuua midagi väärikat ja rahulikku, kindla peale välja minna, aga ei tee seda. Oh ei – ta irriteerib! Ning leiab selleks üha uusi ja uusi värskeid väljundeid.

Tallinn Fashion Week - Vilve Unt
Tallinn Fashion Week - Vilve Unt Foto: Erlend Štaub

Imetle stiilseid, avaralõikelisi halle kleite ja sillerdavaid kudumeid, mida vanuse-grimm, hallid juuksed ja nohikuprillid grammigi vähem lahedaks ei muutnud.

Tallinn Fashion Week -  Vilve Unt
Tallinn Fashion Week -  Vilve Unt Foto: Erlend Štaub

Vaata siit Vilve Undi täispikkuses moeshowd

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles