Unusta «brasiillane», loomulik «põõsas» on taas moes!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tuleb välja, et sel talvel on intiimpiirkonna vahatamises uued tuuled puhumas – seltskonnapiibel Tatler kuulutab, et «täispõõsas» on tulnud, et jääda.

Naised on jagunevad häbemepiirkonna raseerimisest rääkides tavaliselt kaheks: on neid, kelle jaoks raseerimata jätmine oleks võimatu, teised aga ei saa aru, miks üldse peab end karvutuks tegema.

Tatler aga kinnitab, et uusim trend on naturaalsus ning selles annavad naistele eeskuju sellised staarid nagu Lady Gaga ja Miley Cyrus. Inspiratsiooniks on ka Clara Delevigne’i puhmaskulmud, mis saadavad selge sõnumi – mida loomulikum ja karvasem, seda parem! Mirror vahendab, et depileerimisele ajakulutamine on muutunud igandiks, see oli vaid ajatäide nendeks puhkudeks, kui meil polnud muude asjade üle mõelda.

Ka Gwyneth Paltrow on viimastel aastatel arvamust avaldanud, et loomulik karvakasv on igati mõnusam ja mugavam kui enda poolpaljaks vahatamine. Aina enam kostub hääli ka erinevatest foorumitest, kus naised otse välja ütlevad: on mõistmatu, miks tahaks täiskasvanud naine olla karvutu nagu eelpuberteediealine tütarlaps.

Seega tasub julgelt end oma kehas hästi tunda ning mitte muretseda üleliigsete karvade pärast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles