Mehed räägivad ausalt, miks nad ei taha abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Miks mõned mehed otsustavad jääda vallaliseks selle asemel, et abielluda?

Whisper jagas üheteistkümne mehe mõtteid, miks nad otsustasid vallaliseks jääda.

  1. «Ma ei taha abielluda. See tundub olevat üks suur peavalu. Pulmapäev keerleb ainult pruudi ümber, kas see on aus?»
  2. «Mu vanemad lahutasid ja nad sundisid mind pooli valima. Sellepärast ma ei abiellu mitte kunagi, isegi kui ma olen hullupööra oma tüdruksõpra armunud.»
  3. «Ma tunnen ennast oma kasvu, kehakaalu ja juuste tõttu ebakindlalt ning just sellepärast ma ei abiellu mitte kunagi.»
  4. «Abielus olemine tundub nii kallis. Mitte ainult pulmapäev, vaid elu pärast seda ka. Ma elan liiga lihtsat elu selleks ja ma ei taha asja keeruliseks ajada.»
  5. «Põhjus, miks ma ei taha abielluda, on see, et ma ei taha, et naine tuleks ja ütleks, mille peale ma tohin oma vaba raha kulutada. Mulle meeldivad näiteks hasartmängud.»
  6. «Ma olen mees ja ma vihkan ehteid, seetõttu ma ei abiellu mitte kunagi.»
  7. «Abielu nõuab suurt pühendumist. Ma tean iseennast ja ma ei suuda ainult ühele naisele pühenduda.»
  8. «Ma olen 38-aastane mees. Ma ei taha abielluda või lapsi saada. Ma isegi käi kohtamas, sest mulle meeldib mu iseseisvus ja ma keskendun oma karjäärile
  9. «Ma ei taha abielluda, sest kõik mu sõbrad, kes on abielus, ei maga enam oma naistega. See ei ole seda väärt.»
  10. «Ma ei taha abielluda. Ma näen ennast tulevikus lapsi kasvatamas ja isaks olemas, aga ma tahan perekonda ilma paberimajanduseta.»
  11. «Ma ei taha abielluda, sest ma kardan, et mu tulevane naine võib tahta kunagi lahutust, aga minu jaoks on abielu igavene.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles