TFW video: Iris Janvier - šikk moeetendus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 20. oktoobril näitas Eesti moemaja Iris Janvier Tallinn Fashion Week raames täismajale Tallinna Kultuurikatlas oma uut sügistalvist ready-to-wear kollektsiooni šiki moeetendusega.

Iris Janvier käekirjaks hooajast hooaega on unikaalsed ning hästiistuvad lineaarsed siluetid. Ka uue sügistalvise 16/17 hooaja lõigetes on jätkuvalt rõhk huvitavatel detailidel ning erilistel vormidel. 

Uus kollektsioon ei tähista pelgalt naisena silmapaistmist meestekeskses maailmas, vaid asetab keskpunkti kaasaegse naise maailma. Kandes Iris Janvier riideid võid olla see, kellena end parajasti näha soovid  - oma ala professionaal, naine, sõber, maailmamuutja, kuid kõige tähtsam - sina ise. Sellest inspireerituna lõime silmapaistva kollektsiooni modernsele naisele, kes teab, mida ta tahab. Tulemuseks on kompromissitu valik, kus kohtuvad kaasaegne stiil ning mugavus.

Järgime uut mõtlemist, kus moe hooajalisus hägustub - suve- ning talveriided on omavahelises keskustelus. Nii mõnedki meie uue kollektsiooni esemed on sobivad aastaringseks kandmiseks.

Sellel hooajal paistab silma pehmem joon, milles on märgata põhjalikult  läbimõeldud lõikeid ning kehakaunistavat viimistletust. Meie hästiistuvaid villaseid ja kašmiirist kleite ning moodsalt vöötatud mantleid leiab mitmetes sügise lemmiktoonides nagu halli erinevad varjundid, kuninglik sinine ja liivakarva beež. 

Tulemuseks on mänglev aga modernne stiil - Iris Janvier nurgakivid läbi hooaegade.

Iris Janvier kollektsiooni esitlust toetasid Colonna Kinisvara ja J.P.Chenet. Modellid kandsid kauplusteketi ABC King jalanõusid ning ehteid firmalt Glanz & Glamuur.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles