Viis nippi, kuidas kanda sukkpükse nagu täiskasvanu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ka sukkpükste kandmisel kehtivad mõned stiilireeglid, millest tasub kinni pidada.

Sügisel kuuluvad tumedad sukkpüksid paljude naiste garderoobi ja vanus ei mängi seejuures mingit rolli. Hea stiilitajuga naine saab siiski aru, et lapsed kannavad sukkpükse veidi teisiti kui täiskasvanud naised, kes ei taha endast valet muljet jätta. Pure Wow annab nõu, kuidas sukki kanda.

Jälgi, et su sukkpüksid oleksid perfektselt korras. Ära kanna kortsus, lötendavaid, katkiseid ja plekkidega sukkpükse, mis jätavad lohaka mulje. Kontrolli alati enne sukkpükste jalgapanekut üle, ega mõni niit pole läinud lippama.

Miniseeliku ja kontsakingadega kanna läbiapistmatuid sukkpükse ja sukki. Mida rohkem jalga näitad, seda tihedamast kangast peaksid sukkpüksid olema. Paksud sukad teevad jalad pikemaks ja nendega pole ka suurt ohtu, et need läheks kergesti katki.

Läbipaistvaid sukkpükse kanna põlvini saabastega. Kui jalgu on näha vaid vilksamisi, eelista siidiseid sukkpükse, mis eraldavad seeliku saabastest. 

Mustrilisi sukkpükse kanna midiseelikute ja -kleitidega. Pitsilised sukkpüksid ja võrksukad teevad kõige kaunimaks jalgade alumise poole ja pahkluud. Kanna neid liibuva pliiatsseeliku ja madalate jalatsitega, reied kata kinni.

Paksude sukkade kõrvale sobivad baleriinade asemel pigem madalad saapad. Kui sa ei taha välja näha nagu 11-aastane, siis ära kanna sukkpükstega baleriinasid. Madala säärega mugavad saapad annavad su välimusele hoopis teise ilme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles