Eesti mehe inspireeriv idee: nutikell, mis aitab sul tervislikumalt toituda

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: PantherMedia / Scanpix

Globaalne ideekonkurss Electrolux Ideas Lab avalikustas 50 parimat tervislikku ja jätkusuutlikku toitumist edendavat ideed 27 erinevast riigist, mis pääsesid edasi konkursi rahvahääletuse vooru. Eestist valiti 50 parima hulka Hannes Lungi idee nutikellast, mis aitab teha tervislikke toiduvalikuid kiirelt ja hõlpsalt. 

Konkursi eesmärk on leida inspireerivaid ideid, mis innustaks rohkem kodus toitu valmistama ning tervislikumalt ja jätkusuutlikumalt toituma. Ideas Lab konkursi rahvahääletuse voor on avatud kuni 16. novembrini. Konkursi peaauhinnaks on 10 000 eurot ning nädalane reis Stockholmi, kus võitja kohtub nii Electroluxi juhtide ja ekspertidega kui ka edukate Skandinaavia start-up ettevõtjatega, et oma ideed edasi arendada.

Hannes Lungi võistlustöö «WatchYourself» kirjeldab nutikella, mis aitab teha tervislikke ja konkreetse inimese vajadustega arvestavaid valikuid efektiivselt ja kiiresti, analüüsides muuhulgas näiteks toidu koostisosi, inimese toitumis- ja treeningplaani ning arvestades ka tarbija tervislikku seisundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles