Pildid: MARIMO esitleb sügistalvist kollektsiooni «Perfect Puzzle»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARIMO

Alates 19. oktoobrist on kodumaine rõivabränd MARIMO väljas oma sügistalvise kollektsiooniga «Perfect Puzzle». Värske kollektsiooniga on võimalik tutvuda MARIMO kodulehel, esinduspoes ja privaatsetel esitlustel. 

Foto: MARIMO

Disainer Mariliis Soobardi sõnul oli kollektsiooni inspiratsiooniks seekord taas elu ise. «Pingelistel aegadel kiputakse unustama nii end kui tervikpilti ning stressatakse asjade üle, mis ehk polegi nii tähtsad. Sügis aga annab inimestele alati aega endasse vaadata.» 

Foto: MARIMO

«Tihti piisab sellest, kui võtta lihtsalt paariks minutiks tempo maha, hingata ning mõelda kasvõi pisikestele asjadele oma elus, mille üle tänulik ollakse - midagi head leiab ju alati! Selle emotsiooni pealt kukuvadki «suure pildi» pusletükid tihti oma kohtadele tagasi ja sealt on jälle hea selge sihiga edasi liikuda.»

Foto: MARIMO

««Perfect Puzzle» esindab sarnast emotsiooni – siin on koos pisikesed ja toredad hetked päevas, mis omavahel suurepäraselt sobitudes elu natuke ilusamaks teevad,» märkis Soobard.

Foto: MARIMO

Tallinn Fashion Week’i raames sel reedel esitleb MARIMO juba oma 2017. aasta kevad-suvist kollektsiooni «Ordinary Miracles».

Foto: MARIMO

MARIMO on eestimaine rõivabränd, mille missiooniks on luua elegantseid rõivaid ettevõtlikele ja eneseteadlikele naistele, kes hindavad kvaliteetset rätsepatööd ning personaalselt lähenemist rõivastele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles