Sodiaagi saladused: milline sekspositsioon sobib sinu tähemärgile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Meil kõigil on linade vahel omad eelistused, kuid kas sa teadsid, et astroloogid võivad nii mõnegi sinu fetiši või eelistuse siduda su tähemärgile omaste käitumisjoontega?

Muidugi on seksi üks peamisi eesmärke lõõgastuda, lõbutseda ja partneriga lähedust jagada, nii et tehkem seda ikka avatud meelega – peaasi, et kõigil oleks turvaline ja mõnus. Vaatame, mis Higher Perspective aga igale tähemärgile voodis soovitab.

Kaljukits. Talle sobivad BDSM-hõngulised mängud. Seks on üks viise, kuidas Kaljukits saab end kõige paremini lõdvaks lasta ning näidata oma tõelist palet. Samas on kontroll talle väga tähtis, seega võiks proovida seda natuke voodis käest anda.

Veevalaja. Tegu on tähemärgiga, kes alati voodis üllatab. Ta võib olla väga etteaimamatu ning panna oma partneri mõtisklema, mis küll tuleb järgmiseks. Veevalaja jaoks on igav pidevalt järjest sama asja teha, seega leiutab ta aina uusi viise seiklusteks.

Kalad. Kalad eelistavad seksi ajal partneriga väga lähedased olla, seega on üks nende lemmikasendeid sageli küliliasend. Nad ei ütle iial ära ka lisakaisutusajast.

Jäär. Kohe kindlasti kuulub nende raudvarasse koerapositsioon. Nad ei häbene voodis välja öelda, mida vajavad ja tahavad, kuid ära oota üleliigseid kaisutusi. Neile meeldib kiire, räpane ja jõuline lähenemine.

Sõnn. Sõnnid on tõelised hellikud ning armastavad kaisutada. Neile meeldib pühenduda ja partneriga koos üksteise jaoks aega võtta. Kiirustada nendega ei maksa.

Kaksikud. Kaksikute puhul tasub välja kraamida oma kiimasõnavara ning seda häbitult kasutada. Neile meeldib voodis eksperimenteerida ning on oma soovide osas väga avatud.

Vähid armastavad tõenäoliselt väga positsiooni 69 – nii saavad nad samal ajal mõnu nii pakkuda kui ka vastu võtta. Nad hindavad väga, kui suudad nende soovidele intiimsetel hetkedel vastu võtta ning oma lähedust näidata.

Lõvid armastavad püstijaluseksi, kuigi ka nemad on tähemärk, kes proovivad hea meelega igat asendit, mis pähe tuleb. Samas on nad väga tõrksad, kui keegi üritab neid kontrollida.

Neitsi. Misjonäriasend on nende truu kaaslane. Neile ei meeldi püstijaluseks, kuna see võib põhjustada ebamugavust ja krampe. Kõige parem on vana hea klassika.

Kaaludega võib proovida kauboitüdruku asendit – seda, kus naine istub mehe süles, näoga tema poole. Nad on visuaalsed armastajad ja see on just positsioon, mis annab selleks parima võimaluse.

Skorpion on tähemärk, kes armastab seksi südamest. Nad ei ole asendi osas väga valivad, sest neile meeldib peaaegu kõik. Kui su partneriks on Skorpion, siis pane end valmis: pole haruldane, kui te seksite lausa mitu korda päevas!

Ambur satub sageli olukordadesse, kus pole just kõige mugavam hetk seksida, aga nad ei lase end sellest segada – enesega tegelemiseks leiab alati võimaluse! Selleks, et Ambur rahuldatud oleks, ei pea ta sugugi kellelegi teisele lootma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles