Maggie plaanid, mis ärritavad teil sokid jalast

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greta Gerwig ja Julianne Moore.
Greta Gerwig ja Julianne Moore. Foto: outnow.ch

Ma pole tükk aega näinud kinolinal nii ärritavat peategelast, kui seda on Greta Gerwigi kehastatud Maggie filmis «Maggie plaan» («Maggie’s Plan»). Sünopsis tundub lubavat intriigi ja kerget napakust: pärast armastatuga pere loomist jõuab naine järeldusele, et mees kuulub siiski kokku oma eksiga – ning tema suurejooneline plaan on nad taas kokku aidata. Tegelikult hargneb ekraanil mingi kummaline sigri-migri, kus plaanile kui sellisele pühendatakse lõpukolmandik ning ülejäänud aja saame nautida üliärritava Maggie-tegelase sisemisi, võltsiks jäävaid heitlusi.

Romantiline komöödia

1 h 38 min

Režissöör Rebecca Miller

Osades Greta Gerwig, Julianne Moore, Ethan Hawke, Bill Hader

Kinodes alates 21. oktoobrist

Ühelt poolt võiks ju arvata, et film on tugev. Režissöör Rebecca Millerit kiidetakse kui naiseliku käega filmilavastajat, kes oskab võtta vana iganenud žanri ning panna selle täiesti oma elu elama, puhudes sellesse värsket elujõudu. Ethan Hawke, kes kehastab armukolmnurga keskmes olevat professorit, on ju ometi tuntud kui tugev näitleja, ning kolmas viiul ehk klassik Julianne Moore, kes annab elu eksabikaasale, kahtlemata andekas ja suurepärane näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles