Kuidas kasutada küünte kaunistamisel meigikäsna?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Meigikäsnaga saab küünelakki nii peale panna kui ka lakki hajutada, unikaalne välimus on kindel ja su küüned püüavad pilke ka tänavasaginas. Nelja meigikäsna kasutamise võimalusega tutvustavad TrendNails küüneeksperdid.

Imeline ja müstiline kahevärviline ombre-stiil. Niisiis, sinu meik on perfektne – sügisele sobilik sinakas lauvärv ja beežikad kontuurid on ilusti välja toodud, aga kõige selle juures tunduvad küüned sulle siiski veel igavalt ühevärvilised. Selle parandamiseks võta appi meigikäsn ja kasuta seda selleks, et kanda kaks küünelakki oma küüntele nii, et nende piirid oleksid hajutatud ja ebaselged. Minnes kaasa trendiga, mis soovitab valida küünelakivärvi, mis ühtib sinu meigiga, võiksid kasutada beeži ja helesinist värvi. Sa näed, kuidas selline kombinatsioon muudab su imeliselt säravaks, kui lauvärv peegeldub sujuvalt ka sinu küüntelt. Kas tahad nautida julget stiili?

Toimi selleks nii:

  • Kanna küüntele aluslakk ja värvide esiletõstmiseks võid lisada ka ühe valge küünelakikihi.
  • Nüüd võta meigikäsn, mis on piisavalt suur, et küüs sellesse täielikult ära peita. Pane sinna peale õhukeste kihtidena küünelakitriibud. Ära karda, et küünelakid üksteisega kokku saavad. Seda just ongi vaja.
  • Nüüd tupsuta käsna õrnalt oma küünele, et näha värvide mängu, kui küünelakk jätab ilusti küünele kahevärvilise (ombre) stiili.
  • Kui tunned, et sinu küüned ei ole siiski veel piisavalt ilusad, või ei tulnud esimese korraga kohe välja, tegutse kiiresti ja pane veel märjale küünelakile samamoodi ka teine kiht küünelakke. Sealjuures on tähtis kasutada õhukesi kihte, et küünelakil oleks kergem hajuda. Pannes küünelakki liiga paksult, ei pruugi tulemus tulla ilus ning võib jääda märg.
  • Kõige peale lisa muidugi kiht pealislakki, et kaitsta oma meistriteoseid välismaailma ohtude eest.

Küünekleebised. Kui tunned, et oled omandanud kahevärvilise (ombre) stiili teadmised ning oled selle täieõiguslik meister, võid liikuda veelgi kaugemale. Selleks võta kasutusse ka küünekleepsud.

Aluslakiga kaetud küüntele kanna enda valitud küünelakk ning aseta sellele nüüd küünekleebis ning tupsuta selle peale isegi rohkem küünelakke. Nii saad küüntele veelgi omapärasema ja väljapaistvama teose.

Sädelus meigikäsnaga. Kui sul on alles meigikäsnasid, mida oma näo peal kasutada enam ei taha, siis kasuta neid hoopis maksimaalse sädeluse saavutamiseks küüntel.

Aluslakiga kaetud küüntele kanna soovitud küünelakk. Seejärel kanna küünele sädelev lakikiht ning võta appi meigikäsn. Sellele kanna samuti sädelev küünelakk, tupsuta seda oma küünele ning imetle tulemust.

Kuidas see töötab? Vastus peitub käsnas, mis imeb endasse mittevajaliku küünelaki ja jätab käsnale sajaprotsendilise sädeluse. Seda küünele tupsutades on ka sinu küüntel täiuslik sädelus.

Võta appi käärid. Nüüd, kus oled omandanud kolm põhitõde, mis käivad meigikäsnadega maniküüri tegemise kohta, võib tekkida mure, et kas meigikäsnasid saab kasutada ainult ühe korra? Küünelaki kuivades jääb tupsutamiseks mõeldud osale alles ainult üks suur ja kõva klomp. Muretseda pole põhjust, sa võid selle koha lihtsalt kääride abil eemaldada. Nõnda toimides saad ära kasutada ka käsna sees oleva materjali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles