Katrin Siska: see ei ole armastus, kui selle nimel peab millestki loobuma

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska.
Katrin Siska. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Endine Vanilla Ninja liige Katrin Siska (27) ütles ajakirjale Naised antud intervjuus, et kui armastus sunnib kedagi millestki loobuma, siis on see ajaraiskamine, mitte armastus.
 

«Uskuge mind, kusagil on kindlasti olemas inimene, kellega teil on iga kell fun ning hakkate üksteisest väga hoolima, koos plaane tegema ja kõrge vanaduseni elu nautima,» lisas Katrin.

Küsimusele, millesse ta elus kõige rohkem usub, vastas Katrin, et igaüks on oma elu mihkel. «Ehk siis inimese enda kätes on terve tema elu - ta saab selle vormida täpselt selliseks, nagu ise soovib. Ta võib selle kas või kümme korda ümber vormida. KÕIK on võimalik,» märkis noor naine.

Samuti ütles Katrin, et kuigi tal ei ole elus konkreetseid eeskujusid, imetleb ta edukaid ja hea südamega inimesi, kes on elus kaugele jõudnud, unustamata oma lähedasi ning jäädes alati iseendaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles