Erika Ilves: «Meil ei ole ükskõik!»

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Ilves
Erika Ilves Foto: Kuvatõmmis / Facebook

Ettevõtte OffWorld asutaja Erika Ilves pidas Eesti parimate ettevõtete tunnustamise galal inspiratsioonikõne. Ilves leiab, et Eesti edu peitub kindla mõttemustri juurutamises: kõik probleemid on lahendatavad, miski pole võimatu (kui just füüsikaseadused seda ei keela) ja – mis peamine – meil ei ole ükskõik! 

Erika Ilvese loodud ettevõte arendab USA-s kaevandusroboteid, mis võiksid juba üsna lähedases tulevikus teha tööd ka Kuul.

Vaata ja kuula, mida Erika Ilves 13. oktoobril oma kõnes ütles!

Erika Ilves: "Meil ei ole ükskõik"

Ettevõtte OffWorld asutaja Erika Ilvese inspiratsioonikõne Eesti parimate ettevõtete tunnustamise galal 13. oktoobril 2016. Ta leiab, et Eesti edu peitub kindla mõttemustri juurutamises: kõik probleemid on lahendatavad, miski pole võimatu (kui just füüsikaseadused seda ei keela) ja - mis peamine - meil ei ole ükskõik! Erika Ilvese loodud ettevõte arendab USA-s kaevandusroboteid, mis võiksid juba üsna lähedases tulevikus teha tööd ka Kuul. #meileioleükskõik

Posted by Eesti Tööandjate Keskliit on Friday, 14 October 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles