Aldo Järvsoo tähistab isikunäitusga «Paradiis» 40. juubelit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Järvsoo looming.
Aldo Järvsoo looming. Foto: Aldo Järvsoo

Esmaspäeval, 17.oktoobril avatakse Disaini- ja Arhitektuurigaleriis moelooja Aldo Järvsoo isikunäitus «Paradiis». Näituse keskmes on Aldo 2015. aasta Kuldnõela kollektsiooni edasiarendus, kus sel korral on pearoll mängida virmalisevärvilisel ilul.

2015. aasta Kuldnõela ulmelises neopreen-kollektsioonis, milles mullu domineeris ihutoon, on nüüd lahvatanud tõeline virmalistemäng. «Paradiisi» lihtsalõikelistel, kuid volüümikatel vormidel lendlevad 3D-öökullid ja uitavad hundid. Aldo loodud paradiis on polaarselt karge – meeles on mõlkunud talvehommikud, kus terav valgus lõikab läbi talvise udu ja kogu maailm tundub puhas ja selge.

Ühtlasi tähistab Aldo isikunäituse avamisega oma 40. juubelit.  

Aldo Järvsoo looming
Aldo Järvsoo looming Foto: Aldo Järvsoo

Aldo ise ütleb: «Tahtsin tähistada enda ümmargust juubelit natuke teises formaadis kui tavaliselt ning sellest tekkis ka idee esitleda uut kollektsiooni näituse vormis. Et mu looming annaks inspiratsiooni suuremale vaatajaskonnale kui tavaliselt!»

Näitust toetavad: Tallinn Fashion Week, Tanel Veenre Jewellery  ja EKA moedisaini osakond. «Paradiis» on Disaini-ja Arhitektuurigaleriis (Pärnu mnt 6) avatud 17. oktoobrist – 5. novembrini 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles