Lapse kaotanud naine sai hakkama imelise teoga

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

«Ma tahtsin, et milleski nii traagilisest tuleks midagi head,» selgitas Wendy Cruz-Chan, kes kaotas oma lapse haruldase infektsiooni tõttu emakas. 

Wendy Cruz-Chan oli 19ndat nädalat rase, kui ta kaotas oma poja Killiani, kes sündis surnuna. Naise keha seevastu ei lakanud tootmast rinnapiima, mille naine otsustas annetada neile beebidele, kes seda vajavad. Ühtlasi aitas see naisel toime tulla surnult sündinud poja leinaga.

«Ma sain aru, et rinnapiima annetamine andis mulle eesmärgi teha midagi head ja aitas seeläbi paraneda. Mul on lihtsalt hea olla, kui ma näen neid beebisid, keda ma olen aidanud,» rääkis Cruz-Chan.

Olenemata sellest, et protsess oli naise jaoks väga valus, sest ta pumpas piima regulaarselt ka öösel ütles ta, et see on tema poja mälestuseks ja emaarmastusel ei ole piire. Kolme kuu jooksul õnnestus naisel oma rindadest välja pumbata ligi kuuskümmend liitrit rinnapiima, mis läheb lastele, kes seda vajavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles