Kaheksa Getter Jaani lemmiktoitu

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Erakogu

Kes meist ei teaks Getter Jaanit kui väga head lauljat ja artisti. Kas aga tead, et Getterile meeldib ka köögis aega veeta ja uusi põnevaid retsepte katsetada? Mis on Getteri lemmikhommikusöök, milliseid toite ta meeleldi ise valmistab ja millised on tema lemmikud erinevatel aastaaegadel?

1. Mõnusalt vürtsised supid mereandide või kanaga, näiteks Tom Yum ja Tom Kha. Getteri sõnul võiks ta neid suppe iga päev süüa, nende valmistamiseni pole ta aga seni veel ise jõudnud. «Aasiapäraseid suppe õppisin armastama Malaisias, kus sain maailma parimat Tom Yum’i!»

2. Arbuusisalat basiiliku, fetajuustu ja oliiviõliga on Getteri suvine lemmik.

3. Tavaline vesi ja Vitamineral. «Vesi on kindlasti alati minu trennikotis – mulle meeldib vitamiinivesi, kuna sellel on kerge maitsenüanss!»

4. Kõrvitsapüreesupp on Getteri sügisene firmaroog.

5. Tee ingveri ja meega – hea häälele ning kehale ja vaimule.

6. Getteri lemmikhommikusöök on pošeeritud muna röstitud leiva ja kukeseenetoorjuustuga: «Kukeseenetoorjuust on minu absoluutne lemmik, milleta ma enda hommikusööki ette ei kujuta.»

7. Piparkoogid koos külma piimaga. «Talvel armastan küpsetada ja süüa piparkooke ja kõrvale juua külma piima.» Getter on köögis tõeline meister, sõpru ja tuttavaid meeldib lauljal võluda piparkookidest valmistatud pulgakookidega!

8. Hapukapsas – Getter peab ennast suureks soolase toidu armastajaks ja hapukapsas on talvisel ajal kindlalt laulja menüü esikolmikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles