Lugeja kirjutab: kui mees tahab kleite näha, siis peab see nii ka olema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimehe ja Moekuulutaja lugejamängust võtab osa lugeja, kes avastas mehe keelituste peale kleitide kandmise võlu.

Minu mehele meeldib hirmsasti, kui tema naine (hetkel siis mina), kannab kleite. Tähtis on, et just erinevatel pidulikel üritustel, pidudel, sünnipäevadel oleks kleit seljas. See kleit peab olema ka lühike ja figuurirõhutav. Kui julgesin küsida, miks ma pean selle kleidi selga panema, siis põhjendused kõlasid: «Sul on nii ilus väike keha ja kenad jalalihased. Miks sa neid ei taha näidata? Mis sa seal jõusaalis käid, kui tulemusi ei näita? Tahaks, et kõik näeks, kui ilus naine mul on» 

Jah, komplimendid on kenad, kuigi alguses need mind ei mõjutanud ja ajasin jonnakalt kleidimõttele vastu. Olen küll kleite kandnud, kuid peamiselt vaid siis, kui tegemist on eriti piduliku üritusega ning muul ajal eelistanud pükse. Niisiis mingil hetkel mõtlesin, et kui mees tahab kleite seljas näha, siis peab see nii ka olema. Tellisin endale paar kleiti, panin selga ja kandsin. Ei olnudki väga hull. Siis tellisin mõned veel. Tunne läks veel paremaks. Ja siis veel mõned. Ja nüüd on siis asjalood nii, et kui vaja riideid osta, jalutan esimese asjana kleidiriiuli juurde ja e-poodides vaatan kohe kleite. Kapp on kleitidest pungil, aga mahub veel.

Ma ei teagi, kuidas on nüüd läinud nii, et olen enda kingahulluse vahetanud kleidihulluse vastu. Mehel on muidugi hea meel. Varsti pean osa riideid tema garderoobipoolele kolima, et kleidid ära mahuks, aga mees on rõõmus ja rahul. Ise arvan, et järelikult on minus see väike kleidikandja alati olnud, aga oli vaja vaid mingit tõuget, et see minus välja tuua. Kokkuvõttes pean oma mehele väga tänulik olema, et ta mulle selle kleidijutuga peale käis. Nüüd küsin väljaminekuks valmistudes esimese asjana: «Millise kleidi täna selga panen?» Kleidid on vägevad ja nende kandmine paneb tundma tõelise naisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles