Viis seksikat kohta kehal, mida su partner võiks rohkem puudutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sa ilmselt tead, et kliitor ja nibud on kehas kõige tundlikumad kohad, aga räägime nüüd nendest kohtadest, mis on jäänud suurema tähelepanuta olgugi, et tegemist on võrdväärselt erutavate kehaosadega. 

Cosmopolitani abiga nimetame vaid mõned seksikad kehaosad, mida su partner võiks tihedamini puudutada.

1. Tagumiku alune osa. See on see koht, kus kintsud lähevad üle tagumikuks. Tuleb välja, et see on äärmiselt tundlik kehaosa ja ideaalne koht, mida partner võiks näiteks eelmängu ajal silitada.

2. Rinna alune osa. Nibud saavad alati kõige rohkem tähelepanu, aga rinna alune osa jääb märkamatuks, kuigi sealne nahk on väga tundlik ja reageerib hästi stimulatsioonile. Nii, kui su kaaslane sind sealt suudleb või sõrmega üle libistab, peaksid sa tundma kohest mõnu ja erutust.

3. Põlve tagumine osa. Jälle üks koht kehas, kus on palju närve, mis ootavad, et neid stimuleeritakse. Palu kaaslasel aeglaselt põlve taga olevat osa puudutada ja suudelda ning saad teada, kas see koht mõjub sulle erutavalt.

4. Küünarnuki sisemine osa. Kerged suudlused ja puudutused võivad mõnele inimesele olla pisut kõdi, aga teised leiavad, et see on väga nauditav koht, kust puudutada.

5. Kaela tagumine osa. See on väga seksikas koht ja selle jaoks ei pea isegi paljas olema. Kael on üsna tavaline koht, mida suudeldakse, aga ärge unustage, et kaela taga olev nahk on samuti väga tundlik ja januneb samuti puudutuse järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles