Seitse võimalust valentinipäev sõbrale eriliseks muuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljude naiste jaoks tähendab valentinipäev palju rohkemat kui südameid, šokolaade ja roose. Sel päeval tuntav soojus kandub lisaks armsamatele ka lähedastele sõpradele ja sugulastele.

Psychology Today kirjutas, et kuidas keegi valentinipäeva ka ei tähistata, on 14. veebruar ideaalne võimalus näidata sõpradele, kes elule niivõrd palju juurde annavad, et neist hoolid.

Kuna kõige tugevamgi sõprus vajab tähelepanu ja hoolt, on järgnevalt toodud seitse võimalust, kuidas sõpradele valentinipäeval (või mõnel teisel enda valitud ajal) teada anda, kui olulised nad sulle on.

1) Pane enda mõtted sõnadesse. Helista, meili või kirjuta talle kaart, et öelda, kui palju teie sõprus sinu jaoks tähendab. Lõpuks lubab valentinipäev kõigil tavapärasest veidi rohkem tundeid välja näidata.

2) Saada mälestused. Saada talle foto koosveedetud toredatest aegadest ning ütle, kui õnnelikuks sind teeb, et pärast kõiki neid aastaid ikka veel sõbrad olete.

3) Kingi talle aega. Selle asemel, et pidevalt öelda «me peame kokku saama», tehke kindlad plaanid. Leidke ühiselt aeg, et kas või korraks koos kohvile minna.

4) Planeerige ühine väljasõit. Võib-olla on teil mõlemal kiired ajad olnud ning te pole üksteist ammu näinud. Teie elud on küll erinevas suunas liikunud, kuid tunned ikkagi, et olete hingesugulased. Minge spaasse puhkama või leidke nädalalõpp, mil saaksite segamatult aega veeta, et uusi mälestusi luua.

5) Kaasa ta enda ellu. Kui sõber on näiteks vallaline ning sina abielus ja lastega, siis palu tal ühineda mõne enda peretraditsiooniga. Kui arvad, et ta võiks nautida sinu teise hea sõbra seltskonda, siis tee nad tuttavaks. Tutvusta talle enda ema, õde või sugulast.

6) Paku välja, et loeksite mõlemad sama raamatut või läheksite kinno – nii saate pärast muljeid vahetada. See võib panna teid mõlemaid enda tundeid ja väärtusi jagama.

7) Kui midagi on teie sõprusele hiljuti jalgu jäänud ja usud, et süüdi võid olla sina, siis neela uhkus alla ja vabanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles