Galerii: kevadsuvine mood ülistab naiselikkust!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevad naudib tähelepanu nõudvaid värvikombinatsioone ning uudseid trenditooteid. Baltika teatel on moelavad vallutanud lühikesed püksid, kombinesoonid, maani voogavad kleidid ning romantika. Naised pakatagu sel kevad-suvel naiselikkusest!

Mosaic

Kevadel jätkub pükste võidukäik: ühtviisi moes on nii täispikad, 7/8 pikkuses kui laiade pükstega kostüümid. Suvi toob moepildile lühikesed püksid ja üleskeeratavate mansettidega teksašortsid. Tasub proovida ka kalifeesid, mida sobib kombineerida napi joonega topi ja lühikese minimalistliku jakiga.

Kleitidele lisavad pidulikkust isikupärased satsid ja rüüsid ning läiklevad kangad. Seelikutest on endiselt moeareenil kõrge värvliga põlvi kattev pliiatsseelik ning minipikkuses seelik. Kelmikust lisavad käsitöölised detailid, hooaja armastus on heegeldatud ja makrameetehnikas topid.

Ülerõivastes jätkub ajatu trentši võidukäik, valikut laiendavad sportlikud mugavad mantlid ja lühikesed jakid. 70ndate boheemlaslikust hipistiilist inspireeritud suvemoe lemmik on lilleline ja satsiline romantilises-hipilikus stiilis šifoonist maksikleit, mille juurde sobib ideaalselt punutud kübar.

Monton

Monton üllatab kevadel eriliste värvikombinatsioonidega ning uudsete trenditoodetega. Selle hooaja hitid on lühikesed püksid, kombinesoon, maani maksikleit ning tip-dye (sujuv värvi üleminek heledast tumedaks) tehnikas värvitud kudumid.

50ndad, 60ndad ja 70ndad toovad kollektsiooni muu hulgas šiki nahkse kleidi, pitskleidi ja -pluusi, kõrge värvliga alt laienevad tumesinised teksad, voogavad pikad seelikud ja kleidid, pearätid, suured lilled kaunistuseks rinnas või peas, narmad, tuunikad ning avarad pluusid.

Asjaliku stiiliga moearmastajatele soovitab Monton trendikat kostüümi, eriti hea, kui see on valget värvi ning seelikut asendavad lühikesed püksid.

Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo julgustab naisi olema taas õrnad ja naiselikud. Hooaja moodi dikteerivad paljuski püksid, olgu need siis lühikesed nahksed šortsid, klassikalised kostüümipüksid või linased suvepüksid. 70ndad on toonud kollektsiooni safarikleidi, lillelise kaela tagant seotava maani kleidi ning ajastule omased püksilõiked.

Kevadele annavad värvi fuksiaroosa ja sinised ning seda koos. Suvekleidid ülistavad naiselikkust nii kanga- kui mustrivalikult, värvidest domineerivad naturaalsed toonid, lõigetest leiab nii tüdrukulikku minipikkust kui särkpluuskleiti.

Suvine lemmik on voogav maani siidkleit. Mantlimoes püsivad trentš ja mackintosh, mida disainerid on ilmestanud hooajale omaste disainielementidega, uudsed on kimono-stiilis mantlid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles