Lugejate moeäpardused: õnnetus roosa topiga

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutas meile oma moefopaast Kertu. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem.

Minu võib-olla, et suurim moeäpardus juhtus läinud kevadel, kui esimesed soojad kevadilmad Eestimaale jõudsid. Nimelt otsustasin ühel ilusal päikeselisel päeval kanda peenikeste õlapaeltega kaunist roosat toppi, mille alla panin ilusasti beežid rinnahoidjad ning mille peale kevadilma jaheduse vältimiseks õhulise kardigani.

Olin hommikust saati terve päeva tööl ning seejärel läksin uhkelt ja enesekindlalt kooli õhtust loengut kuulama. Mäletan, et olin rõõmsas tujus, kuna nägin sel päeval esimest korda üle poole aasta enda kursaõde, kes oli vahepeal Kreekas vahetusüliõpilane.

Igal juhul läksin rõõmsal sammul riidehoiu poole, võtsin ära enda salli ja mantli ning tundsin, et midagi on teistmoodi. Kuidagi liiga palju õhku saab mu rinnaesine. Vaatasin alla ning nägin, et minu roosa topi vasakpoolse paela õmblus oli lahti tulnud ning üks minu rindadest oli kõigile vaatamiseks. Õnneks midagi hullu ju polnud - beežid rinnahoidjad olid all. Aga siiski, inimesed, kes garderoobi lähedal tol hetkel olid, võisid minu äpardust näha. See selleks aga, et see juhtus enne kahetunnist loengut, pidin kiiresti leiutama viisi, mis minu topipaela kinni hoiaks, sest kardigan oli eest lahtine ning sellega enda katkist toppi varjata ei saanud. 

Õnneks oli mul mantli külge ühendatud haaknõelaga helkur, mille julgelt käiku lasin ning paela pluusi külge tagasi monteerisin. Peagi läks aga see äpardus meelest ning nautisin järgmised mitu tundi muretult loengut edasi. Endal teadmine, mida kõigiga jagada ei soovinud.

Kirjavõistlus kestab 16. oktoobrini (kaasa arvatud) ja ootame teie kirjutisi aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17. oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

***

Klikka reklaamribale ja vali oma lemmikdisainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles