Ilu-lounge: moodne õhtumeik looduskosmeetika abil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtumeik loodustoodetega.
Meik: Loore Härmat
Modell: Tiina
Õhtumeik loodustoodetega. Meik: Loore Härmat Modell: Tiina Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tihtipeale olen kuulnud väidet, et looduskosmeetikaga ei saa teha tugevat õhtumeiki, sest seal ei ole nii katvaid jumestuskreeme ja erksaid värve. Tahan selle väite kummutada, sest kosmeetikatööstus on nii palju edasi arenenud, et praegu suudetakse ka looduslikest toimeainetest need kõige tugevamad pigmendid välja tuua. Lisaks sellele on need tooted ka nahasõbralikud. Kes igapäevaselt peab end meikima sellel on ju kindlasti oluline nahale kanda ainult kvaliteetseid meigitooteid.

Seekord tegin moodsa sügismeigi just looduskosmeetika toodetega ja arvestasin ka sellega, et suvine rõõmsavärviline garderoob asendub sügiseste tumedamate toonidega ja seega ka meik peab riietusega sobima.

Foto: Tootjad / Postimees

Jumestuskreemiks valisin  The Bodyshop Fresh Nude Foundation (sahara light 030), mis katab kõik iluvead ja on sobilik just õhtumeigi tegemiseks, kuna püsib kaua.

Meigi kinnitasin Glo Minerals mineraalpuudriga, mis jätab nahale kauni mati tulemuse.

Põskede modelleerimiseks kasutasin Glo Minerals paletti, millega saab ka vajadusel nina ja silmi modelleerida.

Simameigis on oluline ripsmepiir ääristada tumeda pliiatsiga, näiteks Annemarie Börlind Eye Liner Pencil Black – see toob heleda silmavärvi eriti esile!

Hajutasin  pliiatsijoone musta lauvärviga Couleur Caramel Eye Palette 12 valikust ja kulmuluule sügavuse andmiseks kasutasin pruunikaid toone samast paletist.

Ripsmetušiks kasutasin Glo Minerals Lash Boosting Mascarat, mis annab kaunilt paksud ripsmed ja ei ärrita ka tundlikke silmi.

Selle meigi tähelepanu keskmeks on moodsat tooni lillakad huuled, mille saavutasin nii, et kontuurisin huulejoone lillaka huulepliiatsiga ja seejärel kandsin peale Annemarie Börlindi huulepulga tooni Raisin Cream.

Mööda ei saa minna ka kulmudest, sest mood soosib küllaltki konkreetseid ja tumedaid kulme! Kõige paremini saab kulme modelleerida lauvärvidega, näiteks Dr. Hauscka kulmu- ja lauvärvi paleti abil. Sealt leiavad õige tooni nii blondid kui brünetid ja lisaks saab seda kasutada ka lauvärvina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles