Lugejate moeäpardused: rebenenud kleit paljastas mu …

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Creative / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutas meile oma moefopaadest Merit. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem.

Viimaste aastate suurim moeäpardus oli mul sel suvel Merepäevadel, mil otsustasin riietuda šikki punasekirjusse siidist minikleiti. Jalutasin rõõmsalt territooriumil ringi kõrge kontsaga kingades, kuni ühel hetkel lava ees muusikat nautides võttis elukaaslane minu ümbert kinni ... ning ta käsi maandus otse mu paljale nahale. Kui julgesin viivu pärast uurida, mis mu kleidi seljaosas toimub, selgus, et keskmine õmblus oli rebenenud väga pikalt- rinnahoidja paelte juurest sedavõrd alla, et ka mu istmik oli vabalt sellest tekkinud «august» nähtav. Ülemise osa kattis õnneks jakk, kuid sealt allapoole oli paras katastroof. Ainus lootus oli, et ehk mind keegi nii tähelepanelikult ei jälginud ja mis põhiline, et keegi ei pildistanud mu korratut olekut.

Õnneks vist inimesed ei ole kuigi tähelepanelikud alati. Aastaid tagasi jalutasin pika tee töölt koju nii, et mu talvejope kapuutsi küljes rippus tühi riidepuu.

***

Loos kestab 16.oktoobrini (kaasa arvatud) ning kirju ootame aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17.oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

Kliki bännerile ja vali oma lemmik disainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles