Lugejate moeäpardused: isegi taksojuht muigas

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutas meile Ave kaks vahvat ja õpetlikku lugu. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem!

Minu moeõnnetus oli kooliajal. Olen pärit pigem vaesest perest ja ei saanud omale tihti riideid lubada. Niisiis otsustasin ükskord oma kukekaks jäänud pükse tuunida - panin täiesti teist tooni kangajupid sääre pikendusteks ja põlvedele sama kanga tükid nö kaunistuseks ja taskute ääred katsin ka uue kangaga. Ma olin vast kuuenda klassi tüdruk. Käsitsi niidi ja nõelaga õmblesin! Ma olin nii uhke oma disaineri töö üle! Aga paraku kaasõpilased minu moeüllitist nii soojalt vastu ei võtnud - olin kohe täitsa löödud! Kuid mäletan, et Liina Stein, praegune eesti tipptegija, tegi küll mulle komplimendi! Käisime ühes koolis, tema oli mitu klassi vanem.

Üks lugu veel! Ostsin ilgelt kõrged poolsaapad, aga jube ilusad olid. Oli täielik talv, panin saapad jalga ja kooserdasin trepist alla kuidagimoodi. Välisuksel lumele astudes olid need nii libedad, et lihtsalt võimatu oli sammugi teha! See oli täiesti võimatu. Lõpuks lehvitasin taksojuhile ja palusin tal kaks minutit oodata. Võtsin need saapad jalast ja jooksin sokis ülesse ja panin lihtsad madalad saapad.. Taksojuht muigas korralikult. Õnneks seda nägi ainult taksojuht ja mina! Väga piinlik!

Eks neid mööda panekuid on veel olnud, aga pigem olen jäänud siis ise liiga kriitiliseks. 

***

Loos kestab 16.oktoobrini (kaasa arvatud) ning kirju ootame aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17.oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

Kliki bännerile ja vali oma lemmik disainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles