Naistele: mida mehed voodis tahavad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Loomulikult ei tohiks lasta mehel ennast käsutama hakata, kui teemaks on voodielu, kuid kui tahate proovida midagi uut, siis siin on mõned ideed.

On mõned väikesed asjad, mida peaaegu kõik mehed voodis naudivad, vahendab Cosmopolitan.

1. Räägi nendega siivutult.

Õigel ajal lausutud siivutused võivad teha mehega imesid. Loomulikult ei tasu kõike kirjeldada, mis antud hetkel toimub, kuid väikesed siivutud laused panevad mehe automaatselt erutuma.

2. Soovita uusi poose

Pole midagi erutavamat kui naine, kes soovib katsetada midagi uut. Isegi kui see uus poos jääb vaid ühekordset katsetuseks on uued kogemused iga inimese voodiellu teretulnud. Vahel on muutus pooside osas lausa hädavajalik.

3. Võta vahel ohjad enda kätte.

Meestele meeldib, kui naine on võimeline ise otsustama, mis poosi ta antud hetkel tahab. Naine ei pea ohjade kätte võtmiseks haarama piitsa ja käeraudade järele. Piisab sellest, kui naine avaldab otsest soovi enda käitumisega.

4. Mehed tahavad vaadata.

Visuaalne pilt erutab mehi väga. Meestele meeldib näha ka kogu vahekorra protsessi, sest see erutab neid veelgi. 

5. Üllata!

Suuremale osale meestele meeldib, kui naine tahab neid ka voodist väljaspool ja annab oma ihadest ka suvalistel hetkedel päeva jooksul märku. Uued kohad ning mänguasjad võivad muuta voodielu paremaks, kuid tuleb silmas pidada, et paljud eeltoodutest on mõnele mehele mugavustsoonist väljaspool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles