Lugeja riietusest: mees vahel ütleb, et olen nagu haiglaõde

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimehe ja Moekuulutaja lugejamängust võtab osa lugeja, kes kirjutab, et armastab väga kanda valget.

Mina ja mu mees oleme väikelinnast (loe: maalt ja hobusega). Ei midagi glamuurset ja stiil jääb ka enamasti rahaliste võimaluste taha kinni. Kui elaks Tartus, saaks pidevalt Kaubamajas uudistamas käia ja uut moodi kaemas. Harva saame ka uhkemaid kaubamärke lubada ja siis on ikka tõeliselt mõnus tunne ning enesekindlus tõuseb jälle mitme pügala võrra. 

Mees on T-särgi ja teksade inimene, mina kleitide ja seelikute, värvide ja valge armastaja. Mees vahel ütleb, et olen nagu haiglaõde. Mulle tõesti meeldib mõnikord ÜLENI valges käia. Valge on lihtsalt nii ilus ja puhas värv. Muidugi määrdub kergesti, aga olen alati oma riideid hästi hoidnud ja see pole kunagi probleem.

Minu stiil on naiselik, isegi kodus. Mitte roosad karvasussid jalas ja rullid peas naiselik ega ka tibilik. Pigem klassikaline - helgus, värvid, pärlid, kuldehted… Mees ja tütar üritavad mind pidevalt veenda, et ka ilusad hõbeehted sobiks mulle valatult, aga mina seda ei usu.

Mees mulle tavaliselt riideid ega ehteid ei osta, sest mul on oma kindel maitse ja veendumus, mis mulle sobib ja mis mitte. Ta ei oskaks mulle kindlasti midagi valida. Pealegi ütles ta, et ta poleks nagunii nõus enam ühtegi valget riideeset mulle ostma.

Tegelikult üritan sel sügisel rohkem tumedaid marjatoone ja pruuni, halli, sinist ka kanda.

Mehele meeldib, kui ma erinevaid värve ja stiile katsetan. Tavaliselt piirduvad katsetused küll mõne ehte või lisanditega, pisut teistmoodi soengu või huulepulgaga.

Kuigi mu valge-armastus tuleneb suures osas ka sellest, et ma lihtsalt ei taha suvest lahti lasta, siis selle sügise moevärvid mulle isegi meeldivad.

Nii et olgem uuendustele avatud! Mehed kindlasti rõõmustavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles