Postimehe nädalahoroskoop 8.-14. oktoober

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Paljudel meist tuleb suhtlusrikas periood. Vaata, mida lubavad tähed sinule!

Jäär 21. märts – 19. aprill

Huvitav nädal suhete vallas. Võib tulla ootamatusi ja üllatusi, välistatud pole seegi, et endine kallim täiesti sobimatus olukorras taas välja ilmub. Hea aeg uute tutvuste loomiseks, aga ka koos armsa inimesega seiklemiseks või reisile minekuks. Proovi mitte sattuda kuulujuttude peakangelaseks!

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Ilmselt on oodata intensiivset infovahetust, eriti argipäevaste tööasjade ajamisel. Hea aeg oma originaalsete ideede väljakäimiseks või toodete ja teenuste reklaamiga tähelepanu võitmiseks. Mõtteid tasub kolleegidega jagada, ent arvestada tuleb sellega, et te ei pruugi kõiges ühel meelel olla.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Nädal võib kujuneda vägagi meeleolukaks ja sündmusterohkeks. Asjaolud muutuvad kiiresti, sul tuleb kokku puutuda paljude inimestega. Õhus on igasugust infot, kuid kaugeltki kõik, mida kuuled, et pruugi tõele vastata. Võid tutvuda mõjuka isikuga, õnnemänguski võib vedada.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Sobiv aeg pereliikmetega aktiivseks suhtlemiseks, ühiste plaanide tegemiseks ning koduga seotud asjatoimetuste kavandamiseks. Kallimaga suheldes vali hoolikalt sõnu. Kui kõik pähe tulevad mõtted kähku välja käid, võib juhtuda, et teed talle tahtmatult haiget.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Sel nädalal võid mõndagi huvitavat ja harivat kuulda saada. Info levib kiiresti, muu hulgas liiguvad ruttu ka kuulujutud. Kõik, mida kuuled, ei pruugi olla tõene. Sobiv aeg reisimiseks ja õppimiseks, eriti tore oleks, kui saaksid välismaale sõita eesmärgiga uusi teadmisi koguda.

Neitsi 23. august – 22. september

Tasub pühenduda äriasjade ajamisele. Ära nüüd küll liiga tagasihoidlik ole – ava ennast, räägi võimalikele uutele partneritele oma ettevõtmistest, tee end klientidele nähtavaks. Sobiv aeg näiteks uue kodulehekülje või Facebooki-lehe loomiseks või siis oma tegevuse reklaamimiseks ajakirjanduses.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Merkuuri aspektid teevad olukorra huvitavaks. Ilmselt on suhtlemist vägagi palju, tekib kontakte põnevate isikutega, ent kahjuks ei pruugi sul kõigi nende lähemaks tundmaõppimiseks lihtsalt aega jätkuda. Nädala algul on rohkem kiirustamist ja pinnapealset suhtlust, süvenemine õnnestub paremini neljapäeval-reedel.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Taas võivad välja ilmuda isikud, kellega kunagi tihedamalt suhtlesid, ent kes nüüdseks on unustusse jäänud. See võib tähendada isiklike tutvuste taaselavnemist, ent ka tööl võivad sinuga ühendust võtta inimesed, kellega kunagi oled koostööd teinud. Neil võib sulle huvitav pakkumine olla.

Ambur 22. november – 21. detsember

Töönädala algus kujuneb ilmselt vägagi kiireks. Hea aeg mõttetalgute korraldamiseks inimestega, kellega ühiste ideede eest seisate. Kui kuulud mingisse organisatsiooni, võib seal tegevus tunduvalt elavneda. Ka võid saada kutse uue huvirühmaga liitumiseks. Äripartneritega võib aga omajagu erimeelsusi tekkida.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Karjääri edendamise nimel tasub nüüd aktiivselt tegutseda. Otsi üles võtmeisikud, tutvusta neile oma ideid ja seisukohti. Võimalik, et leiad endale kõrgel positsioonil ja hea mainega toetaja. Omajagu vaidlemist ja enese tõestamist käib asjaga kaasas, jää viisakaks ka siis, kui sind rünnatakse.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Naudid teel olemise tunnet. Sobiv nädal reisi alustamiseks, aga ka õppima asumiseks. Tõsi küll – raamatutes või internetis tuhnimine info otsimise eesmärgil sulle praegu vaevalt et pinget pakub. Uus info, teadmised ja tarkus tulevad eeskätt suhtluse kaudu. Küllap satub su teele nii mõnigi värvikas persoon.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Ole toeks teistele inimestele, mõista ja aita neid, ning sulle vastatakse samaga. Heade sõprade ja mõttekaaslaste olemasolu on praegu esmatähtis. Tänu neile leiad jõudu tegutseda ja enesekindlust edasi liikuda, mõistad maailma asju paremini. Praegused unistused võivad kiiresti tõelisuseks saada.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles