Lugeja kirjutab: armastav mees ei palugi, et tema naine oma välimust muudaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimehe ja Moekuulutaja lugejamängust võtab osa lugeja, kes ei pea õigeks seda, üks partner võiks teisele välimuse kohta ettekirjutusi teha.

Ma arvan, et ma pigem ei oleks nõus oma välimust muutma, kui mees seda paluks. Loomulikult kuulaksin ära ettepanekud muutmise osas ja kui miski tunduks mulle endale väga huvitav ja atraktiivne, siis ma ei välista katsetamist. Samas arvan, et armastav mees ei palugi, et tema naine oma välimust muudaks.

Ma arvan, et minu mehele meeldib minu riietumisstiil ja tema arvates on kõige olulisem, et mina ise tunneksin ennast riietes hästi ja mul oleks mugav olla. Kui ma ei oska midagi selga panna, siis ta tavaliselt soovitabki panna selga midagi mugavat.

Meie stiilid vabal ajal on sarnased: igapäevased teksaspüksid, pluusid, pusad, tennised. Töö ajal kannan ka soliidsemat riietust - kleidid, kingad. Muidugi olen ma naiselikult edev ja pööran kindlasti riietusele seetõttu vahel ülemäära tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles