Lugejamäng: mida ma kannan versus mida mu mees tahaks, et ma kannaks - kirjuta ja võida ahvatlev auhinnakomplekt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Naine24

Kas Sina jääd suhtes olles truuks oma stiilile ja maitse-eelistustele või tahad pigem välimusega partnerile meele järele olla? Või ehk ongi kallim sinu riietest vaimustuses ja kiidab su oskust neid välja kanda? Kirjuta meile ja võid võita Tartu Kaubamaja keskuselt lopsaka kingikoti.

Kas sa oleksid nõus oma välimust muutma, kui mees seda paluks? Milliseid riideid tahaks ta sinu seljas rohkem näha? Kui palju erineb sinu stiil su kallima stiilist? Kirjuta meile ja osale Tartu Kaubamaja keskuse Moekuulutaja poolt välja antud auhinna loosis.

Auhind sisaldab:

1.     50 € kinkekaart TOMMY HILFIGERILT

2.     30 € Partner kinkekaart KAUBAMAJALT

3.     Kaelaehe ja käevõru CORTEFIELILT

4.     Kosmeetikakott, märkmik, pliiats ja sussid WOMEN’SECRETILT

5.     Parfüüm «Shakira» SIROWALT

6.     Poekott, kosmeetikakott, huuleläige MORGANILT

7.     Kõrvaklapid (soojad + mängivad muusikat) YOLOLT

8.     Kingikott MAX FACTORILT, mis sisaldab: ripsmetušš, jumestuskreem + minisuuruses ripsmetušš, Hugo Boss «The Scent for her» lõhnatester, jumestuskreem ja meigialuskreem minisuuruses, 007 parfüüm minisuuruses

9.     Moekuulutaja ajakirja sügisnumber

10.  Tartu Kaubamaja mapid (2) 

Vastuseid märksõnaga «Moekuulutaja» ootame aadressile naine@postimees.ee kuni 13. oktoobrini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Moekuulutaja
Moekuulutaja Foto: Sandra Palm

Sügis võtab moodsama suuna 14.-16. oktoobril, mil Tartu Kaubamaja keskuses toimub taas suurejooneline moe- ja iluüritus Moekuulutaja. Reedel ja laupäeval tutvustavad algava hooaja olulisemaid sügistrende stilistid Aljona Eesmaa, Piret Vapajeva ja Piret Sootla, pühapäev on keskus laste päralt - laval on stilist Kirsi Altjõe poolt valitud lastemood ning avatud on suur kodumaise lastemoe pop-up kauplus. Lisaks moeetendustele saab nautida muusikat Laura Põldvere, Juss Haasma ning Getter Jaani esituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles